···Okunma: 25 Şubat 2017 00:00 Dikkat spoiler içerir.
Dublin Sorgu Hakimi Michael Wilson, Sarah adında bir eşi, Gregory ve Jennifer adında iki çocuğu olan işine bağlı bir hakimdir. Patrick Downing adında biri intihar etmiştir ancak Wilson'un şüpheleri vardır. Çünkü ölen kişi Devlet Bakanı'nkn oğludur ve uyuşturucu bağımlısıdır. Olayı Roche adlı bir bayan dedektifle kurcalarken önce bombalı saldırıya uğrar, sonra evi basılır. Sarah ve çocuklar ile arası bozulan Wilson koruması Reilly ile beraber işe iyice gömülür. Bakan'ın eski uyuşturucu kaçakçısı yeni iş adamı Redmond ile ilişkisi vardır. Daha önceden bir bankada çalışan Harold Mahone birden ifade vermekten vazgeçer. Aslında Redmond bankayı kara para aklamak için kullanmaktadır ama baba Downing onu da dolandırmıştır. Wilson ailesinin tamamı tehlikededir. Acaba intihar yerinde buldukları evsiz Hobbs bu olayı çözmelerine yardım edecek midir? Patrick'in olayı cinayetse katil kimdir ve cinayeti neden işlemiştir? Wilson bu işten sağ salim kurtulabilecek midir? Bir solukta okunan bir roman. Mutlaka okunması gerekenlerden.