Canım Elif Acar bu iyi ki tanımışım dediğim nadir insanlardan biri. Önce güzel kalbi,samimiyeti, dostluğu ile kalbimde taht kurdu daha sonra da kalemiyle @elifpinaracar olarak çıktı karşıma #gundengeceye ile ayrı bir yolculuğumuz başladı ve yeni kitabı #reverans ile devam etti.
Öyle çok uzun uzun anlamak istemiyorum kitabı çünkü kurgu o kadar muhteşem ki tek kelimeyle kusursuz ve ne söylesem az kalacak. Kamila İlkay ve Öykü üç yakın arkadaştır ve birlikte Güzel bir tatile çıkarlar. Tatil sonrası ise tam bir cehennem. Kamila ya gelen gizli mesajlar Kamila ve arkadaşlarına hayatı zehir eder. Peki kim bu gizemli adam? Kim bu saplantılı aşık? Adım adım nefes nefese bu gizemli adamın peşine takılıp hep bir ip ucu aradım bir açık yakalar kim olduğunu bulurum dedim hatta işte buldum seni dediğim an bir kez daha yanıldım. Sona geldiğim de ise tam bir ters köşeydi. Ayrıca arkadaşlık kavramı da çok güzel anlatılmış. dilerim herkese böyle güzel dostluklar arkadaşlıklar nasip olur.
Eğer beyin fırtınasına hazırsanız işte tam size göre bir kitap #reverans mutlaka OKUYUN ve OKUTUNPUANIM 10/10
@reveranskitap Elif Pınar Acar