2021 145. kitabı
BALKON Nuri baba depremde tüm ailesini kaybetmiş, hayata küsmüş, herkesle bağını kesmişti. Kendi yaptığı binanın depremde yıkılmasından bi süre sonra yeğeninin yanına İzmir'e taşınmıştı. Ev ev üstüne olmaz, yeğeninden kendine bi ev bulmasını rica etti ve artık kendi evinde oturmaya başladı. Onlara ev bulmaya yardımcı olan manav Hasan gözleri dolu dolu gösterdi evi onlara. Hasanla Cavidan yıllar önce kaçıp gelmiş,önce Sivas'a sonra İzmir'e. Aileleri tarafından tamamen dışlandıkları için kendi yağlarında kavrulmuşlar. Hasan Cavidan'a balkonlu ev sözü verdi mihir olarak. Olmayacağını bile bile kabul etti Cavidan. Tüm hayali balkonlu bi evdi. Hayatları oldukça zor geçti. Birlikte hayata gözlerini kapatmaya söz verdiler ama Cavidan'ın o narin kalbi dayanamadı. Gelseydi, görseydi süprizi... O mihrini alamadan gözlerini yumdu hayata. Hasan dayabilir mi? İçi yandı, yandıkça kor oldu yüreği.. O da yarinden geri durmadı.... Okurken bi çok yerde duygusal sahnelere tanık oluyorsunuz. Cavidan ile Hasan'ın aşkları, sohbetleri imrenilecek kadar güzel. Yoksulluk hiç bir zaman onları mutsuz etmemiş. Onların hayatını anlatırken dialogları şiveli yazmış yazarımız. Hatta bi yerden sonra artık sizde bu şiveye kaptırıp gidiyorsunuz ellaaamm... @emrahtuncofficial @kdysosyal #balkon #deprem #tavsiyekitap #neokudum
Hayat
BalkonEmrah Tunç · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 202163 okunma