çok güzel bir kitap okunmaya değer herkesin okumasını tavsiye ederim. Tarzinçok hośuma gitti. Böyle Sezen Aksu gibi agir basli sevgi, Orhan Ölmez gibi kibar, yildiz Tilbe gibi narin gerektiginde gülsen gibi kivrak ve Sagopa Kajmer gibi Sert. Biraz Tuhaf oldu Evet kabul Ama Gercekten adamlar yapmis yani, yapilmasi gerekeni. Cok Kitap okudum cokta Iyi Kitap okudum Ama bu hepsinden farkli. Ciddi söylüyorum birakin sohbet tadindayi. Adamlar o kadar güzel anlatiyorki, Insan cektigi aciya seviniyor, öyle güzel yorumluyorki, Insan yasadiklarina asik oluyor. Dedimya Cok Farkli. Bir Insan Cok Sert ayni anda Merhametli, Hem sever hemde kizarmi, ayni zamanda sükür eder ve gidermi. Bu Kitap öyle birsey. Bütün Yorumlari okudum burda. Ertesi Gün gittim aldim Kitabi, gittim basladim Evde okumaya. Üc Saatde okudum. 15 Senelik Ders Cikardim. Basliklari can alici. Akiyor kitap Su gibi. Cogu yeri tekrarliyarak okudum. Görmüs gecirmis Insanlar, tebrik ediyorum. Cok mütevazi Cok Kibar yaklasimda bulunmaksizin ziyade Cok yol gösteren bir eser. Cok Tesekkür ederim.