İnşirah

Olimpos Yayınları

Kimsenin derdini küçümseme..
Puan vermedi·160 syf.·
2025 8. kitabı
İnşirah Sana bir dua eden olsun , senin de bir dua ettiğin. Dilerim Rabbim kalbini daha önce hiç kimsenin ahını almamış birinin kalbiyle birleştirir.. Tüm yollarını ; şimdiye kadar yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen Allahın kudretinden, onun rahmanından asla şaşmayan, tek amacı, kalbini kirletmeden ona layık bir kul kalabilmek olan kimselere çıkarır,diyor sevgili yazarımız.. Tam zamanında karşılaştığım muazzam bir kitap. ruhumun acılarına kalbimin ağrılarına merhem oldu. İçim sıkılıyor, bunalıyorum, etrafımda beni üzen insan sayısı fazlalaştı buna katlanamıyorum üstesinden gelemiyorum diyen herkes bu kitabı okuyup huzura kavuşabilir.. Muhakkak ki her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Duamdır; Allah seni Nasibinden başkası ile yormasın güzel insan. AMİN.
Harika bir kitap
2021 19. kitabı
Alti cizilerek okunacak yuzlerce cumlesi var kitabin..Her bir cumlesi insani silkeleyip icsel bir yolculuga cikmasina sebep oluyor. Harika sürükleyici bir kitap. Konulari Cok Iyi secilmis ve Harika Bir sekilde ithap edilmis günümüzün konulari. Sabir ve Merhamet, Vicdan ve uyum. Insan olma ve olmak adina. Kitabin Bir tane Bos sayfasi yok. Birtane Einstein dedi, Freud dedi yeri yok. Tamamen bugünümüze uygun. Mustafa Özkani instagramda Takip ediyorum ve Bir Canli yayininda o kadar güzel SOHBET etti ve ekledi, Kitap doldurmak icin resim cizmedik, Nietzsche dedi Freud dedi yapmadik yada sacma sapan Not yerleri birakmadik. Az ama Öz pesindeyim. Bu Sözü üzerine gittim aldim ve Adam ADAM gibi sözünde durmus. Tam Bir Insanlik dersi ve diger yazarlara Resmen Kapak yapmis, Bos islerle ugrasmayin, yaziktir, insanlari kaziklamayin, günümüze uygun olun ve kendiniz yazin, gercekten Bravo. Ayakta alkisliyorum. Hem Sert Bir kalemi hemde sivri Ama Bir o kadarda Efendi MERHAMETLI yazi sekli var. Bu kadarini beklemiyordum. Her okuyan iki üc defa okudum yazinca sasirdim, günümüzün sisirme kitaplarini bildigim icin Ama gel gör Bende ikiledim en az 40 Sayfa Tekrar okudum. Bay Bayan farketmez. Tavsiyemdir!
Puan vermedi·160 syf.·
2021 67. kitabı
Deneme türünde kitaplar okumayı sevenler için İnşirah ile geldim bugün. Kitap sohbet tadında ilerlediğinden okuması kolay oluyor ve okuyucuyu yormuyor. Başlıklar verilerek kısa kısa yazılar mevcut. Bu yazılar sonrasında minik şiir ya da sözler bulunuyor. Kısa bir kitap olduğundan çabuk okuyup bitiyor. Yazarlar iki kardeşmiş ve birlikte kaleme almışlar. Manevi yazılarda bulunuyor kitabın isminden anlaşıldığı üzere. Ama çok fazla tasavvufi bir kitap olmadığını düşünüyorum ben. Türü severlerin seveceğini düşünüyorum.
2021 7. kitabı
Hemen bitirilebilecek bir kitap.Yazarın kitaplarında okuduklarımın hepsini çizesim,alıntı yapasım geliyor.O kadar doğru cümleler ki. Kitabı okurken sanki yazarla sohbet ediyor gibi hissediyorum ve bitecek olan umut ışıklarımı yeniden aydınlattığını anlıyorum. Bu kitap benim için çok kıymetli oldu artık. Eğer sizden gidenler olduysa, kalbinizde bir boşluk varsa duygularınıza tercüman olabilecek bir kitap. Okurken kendi düşüncelerinizi okuyormuş hissine kapılabilirsiniz.
Hediyeme Yorum
2022 1. kitabı
Öncelikle bu kitabı kendim almadım. Arkadaşım almış ve merak edip okumak istedim; nedir bu popüler kültürün hali diye merak ettim açıkcası. Yazarın dobralığı, yaşadıklarının bana yakın gelmesi, bazı deneyimlerimizin ortak olması, belki benim de ifade edemediğim gerçekler... Doğru kelimeyi kullanmam gerekirse eğer, Özkanlar benim hislerime tercüman oldu. Mustafa Özkan yeni nesile popüler günümüze ait Mevlana tarzinda bir abi tadinda yapmis. Kendilerini takip ediyorum Instagramda cok begeniyorum ve kalemi herkulade narin ve yön verici bir türlü kitabini okumadim, simdi cok sevincli bir sekilde cok güzel bir Hediye aldim diye seviniyorum. Keske önceden okusaydim ama zamani bugüne kismetmis. Cok Güzel.
2021 25. kitabı
Kitabın ismine özellikle kapağına baktığımda gözüme aşırı hoş geldi ve işte aradığım kitap dedimm Yazarımız kardeşi ile yazdığı kitapda her sayfada farklı başlıklar altında farklı konuları ele almış. Okurken içinizi huzur ve rahatlama sağlıyor. Hemen okunup bitecek kitap değil sindire sindire okunmalı bence , içinizi ferahlatmak istediğinizde alıp okuyacağınız veya baş ucu kitap diyebilirim. işaretlediğim ve not aldığım çok yerler oldu. İçindekilerini de az çok tahmin etmiştim. İnşirah süresinden ele alınarak tasavvuf yoluyla bizlere ferahlık veren bir kitap diye düşündüm. Ancak daha çok kişisel gelişim, ön bilgi ve küçük notlar içeriyor. sayfaları çevirdikçe içinde kaybolduğumu ve kendimi süzgeçten geçirdiğim yerler çok oldu. İçinizi ferahlatmak ve umutlarla dolurmak isterseniz bu kitabı kesinlikle tavsiye ederim.
Çok güzel
2021 2. kitabı
Kitabın içeriği ruhunuzu rahatlatacak unsurlar barındırıyor. İnat,Gurur,Merhamet,Sevgi ve daha neler neler. Resmen kitapta kendimi buldum diyebilirim kitabı bitirdikten hemen sonra eksiklerimi tamamladım nerde yanlış yaptıgımı da anlamış oldum o yüzden herkezin okumasını ısrarla tavsiye ederim, size iyi gelicektir bu kitap.
Cok Iyi
2021 3. kitabı
Hic bitmesin istedim. Insana Gercekten Huzur katiyor. Insan kendi kendiyle cogu sayfada yüzlesiyor. Kiymet, Kismet, Denge, Huzur, Sevgi, Saygi, Zaman, Kader ve daha neler neler. Her Sayfasinda hayran kaldim diyebilirim. Cok güzel yaklasimlari var. Cok degisik Pencereden bakislar ve anlatimlar. Aradan iki gün gecti, Annem Babam bile degisimi fark etti. Halen etkisindeyim. Cok ama Cok sevdim. Gercekten Sükürler olsun. Bizi bize anlatan Kitaplara.
Süper
2021 3. kitabı
"şu iki şeyi yaşamın boyunca asla kaybetme! Bir gün her şeyin daha iyi olacağına dair umudunu ve o zamana kadar dayanacak gücünü.." Herkese merhabaaa Bugün size kalemini ilk defa okuduğum @hakanozkan1979 İnşirah kitabın yorumu ile geldim. Kitabın ismine özellikle kapağına baktığımda gözüme aşırı hoş geldi ve işte aradığım kitap dedimm Yazarımız kardeşi @mustafaozkan_1983 ile yazdığı kitapda her sayfada farklı başlıklar altında farklı konuları ele almış. Okurken içinizi huzur ve rahatlama sağlıyor. Hemen okunup bitecek kitap değil sindire sindire okunmalı bence , içinizi ferahlatmak istediğinizde alıp okuyacağınız veya baş ucu kitap diyebilirim. işaretlediğim ve not aldığım çok yerler oldu. İçindekilerini de az çok tahmin etmiştim. İnşirah süresinden ele alınarak tasavvuf yoluyla bizlere ferahlık veren bir kitap diye düşündüm. Ancak daha çok kişisel gelişim, ön bilgi ve küçük notlar içeriyor. sayfaları çevirdikçe içinde kaybolduğumu ve kendimi süzgeçten geçirdiğim yerler çok oldu. İçinizi ferahlatmak ve umutlarla dolurmak isterseniz bu kitabı kesinlikle tavsiye ederim.