2021 78. kitabı
🌸 #okudumbitti Selamm, Bugün sizlere sevgili @konanarzu 'nun yazmış olduğu Saranghae kitabı ile geldim.. Uzun zamandır kitaplığımda okunmayı bekleyen bir kitapdı, hani bazen sıra bir türlü gelmez ya o kitaba bu kitap da benim için öyle oldu ne yazıkki ve bunun içinde üzgünüm, çünkü çok tatlı bir kitap okudum.. Yazarın sade ama eğlenceli bir kalemi var, ve Rana karakteri anlatıyor hayatını daha çok günlük tarzında gibi de düşünebiliriz.. Ben normalde Kore dizileri - kitapları izleyip okumam sevmediğimden değil tabi ki, arada benim de ilgimi çeken  diziler oluyor ve izliyorum.. Bu kitap da benim için dizi tadında hatta bir oturuşta okunması kolay ve eğlenceli bir kitap oldu, zaten fazla kalın olmaması da en büyük etken buna.. Kore ve Türk iki kültüründe yaşam tarzlarını, geleneklerini görüyor ve okuyoruz Kitap da.. Arzu Hanım bu ilk kültürü de çok güzel harmanlayıp yazmış.. Kore ile ilgili pek bir bilgiye sahip değilim doğrusu ve bu kitap da ince detaylar vardı Kore ile ilgili bunu sevdim.. Belki biraz daha kalın olabilirdi kitap, aslında kurgu buna elverişliydi.. Umarım yazarımızın farklı kitapları da çıkar.. Kendisine teşekkür ediyorum keyifli bir kitap yazıdığı için, kalemi daim olsun.. Bu tarz kitapları sevenler bir şans verebilir diye düşünüyorum, ben sevdim.. 🌸 Her şey Türk asıllı bir anne ve Koreli bir babanın kızı Rana'nın sıkı dostu Ra Yeon’un kuzeni Doktor Si Hoo’yla tanışmasıyla başlar. Birlikte çok fazla ilginç olay yaşayan Rana ve Doktor Si Hoo’nun yaşadığı büyük aşk; sevginin gerçek anlamıyla yaşanmadığı günümüzde "Sevmek işte böyle bir şeydir!" denilmesine sebep oluyor.
Roman
SaranghaeArzu Konan · Otantik Kitap · 202081 okunma