·128 syf.····Okunma: 02 Kasım 2021 18:30 Ayfer Tunç mükemmel bir eser bırakmış insanlığa SUZAN DEFTER. Suzan kitapta anlatılan mucizevi bir kadın.
Görünmedigine aldanmayın sakın.
Günlükleri asıl yazanı bulabilecek misimiz bakalım.
Çünkü bu hayalet bir kitap.
Dikkatli okuyun. .
Kitap aynı tarihleri anlatan 2 kişinin gunluklerinden meydana geliyor. .. biri Ekmel Bey Diğeri Derya. . Şimdi Suzan nerede diyorum sessizce düşünüyorum. . Suzan derya 'nın abisini bugünlerde olmayacak bir aşkla seven fedakar bir kadın. . Ekmel Bey, o kadar Ekmel bey işte. .
Kitap başladı .. aynı tarihi 2 kişiden de okuyacağım günlükler başladı. . Bir tarafta abisini Suzan 'dan kıskanacak derecede seven Derya.
Diğer tarafta Ekmel Bey.. hâlâ çözemedim bu adam kimdir niye burda :) Ekmel bey işte :) Ekmel bey kendine ait evi satmak için ilan verir. .bu ilana gelnelerin hepsi de kadındır..kahramanımız eve kapanmış bir kişiyi temsil ettiğinden asıl amacı evi satmak değildir. .bir sohbet arkadaşı arıyordur aslında. .kapı deliğinden bakarak çirkinleri eler zaten eee hani amaç sohbetti:) kapıyı ısrarla çalanlar olur. .bizimki sessizliğe bürünür. .bazı hatunlar sınırı zorlayıp aşağı iner kapıcı nezaretinde tekrar bile gelirler :) işte tam yine bir gün kurnaz derya hatunumuz kendisini abisinin sevdiği kızın ismi ile teşrif eder Ekmel bey'e ..ve bundan sonra ki günlükler bir Ekmel bey 'ı okuruz bir deryayı. .
Kitap 1 günde bitti. .
mükemmel bir kurgulama ve teknik. .
konu toplumsal yaralardan ve yalnızlık icerikli
Aile temaları ve aile içi çatışmalar ön planda
Senaryo kitaba okuru bağlayacak derecede sadık
Hâlâ günlüklerde kafam. .
Derya 'nın delikanlı ve güçlü kadını temsil etmesi
Ekmel Bey'in sürekli bekleyen hayatı seyreden adamı oynaması. .