2021 6. kitabı
Okunma: 03 Kasım 2021 15:17
NERMİN YILDIRIM - RÜYALAR ANLATILMAZ Rüyalar Anlatılmaz, benim Nermin Yıldırımla tanışma kitabım oldu. Çok iyi bir romanla başlangıç yaptığıma inanıyorum.. Roman; İspanyol Pilar'ın aniden ortadan kaybolan kocası Eyüp'ü bulmak için İstanbula, Eyüp'ün yıllardır görüşmediği ailesinin yanına gitmesiyle başlıyor. Pilar'ın elinde Eyüp'e dair hiçbir iz, bilgi bulunmamaktadır, Eyüp'ün rüya günlüğü hariç... Kitap inanılmaz sürükleyici, heyecanını kaybetmiyor ve sonuna kadar merakla okuyorsunuz. Bir ailenin sırları, anlatamadıkları, boğazında düğüm düğüm olan yaşanmışlıklar gözler önüne seriliyor. Eyüp'ün kardeşleri Müesser, Veysel ve gelinleri Perihan'ı kendi ağızlarından dinliyor, her bir karakterin iç dünyası, psikolojisi ve yaşanmışlıkları hakkında en önemli bilgilere sahip oluyorsunuz. Ben bu kadar sarsıcı bir aile sırrını öğreneceğimi, hiç beklemediğim bir karakterden ters köşe olacağımı asla tahmin etmemiştim. Şok etkisi yaratan, insanın yutkunmasını zorlaştıran bir olay örgüsü var. Ne dersem az ve eksik kalacak, yorum yaparken bile öyle zorlanıyorum ve kelimeleri öyle seçemiyorumki, çok zor... Nermin Yıldırım'ın diğer kitaplarınıda alıp okumak önceliklerim arasında artık. Siz henüz yazarla tanışmadıysanız Rüyalar Anlatılmaz harika bir başlangıç olacaktır. Okuyun, okutun derim..
Rüyalar AnlatılmazNermin Yıldırım · Hep Kitap · 20194,439 okunma