-Pardon bir dakika bakar mısınız ?
-Evet !
-Güzellerde vefa olmaz diyorlar doğru mu ?
-Beyefendi nereden çıktı şimdi bu ?
-Afedersiniz , siz güzelsiniz ya ondan sordum , bilirsiniz diye.
-Siz kafayı güzellikle bozmuşsunuz.
-Aslında tam bozamadım , zaten bu geçen ayın hikayesiydi ama yazamadım.
-Her neyse benim gitmem gerekiyor.
-Elbette gidebilirsiniz , param olsaydı kalır mıydınız ?
-Para her şey değil.
-Fakat çok şey değil mi ? Rahatsız ettim sizi , iyi günler.
…..
Erhan nerde para nerde , para nerde Erhan nerde ?
3.156.890… bilmem kaç üyemiz olmuş , adam başı 1 TL kazandırır mı patrona ? O kadar olmaz herhalde.
Para parayı çeker mi ? Kitap kitaba benzer mi ? İnsan insandan kaçar mı ?
Kripto para gerçek mi ?
Dolar düşer mi ?
…..
Parayı buldum ama huzurum yok demişti adam. Hangi adam ? Boşver.
2 liraya çay içebileceğin yerler var yine de , arayan bulur. Ucuzluk marketleri de kazıklamış bizi meğer. Paranın değeri kalmamış , insanın kaldı mı ki ?
Erhan’dan borç istesem ayıp olur , adamın kim bilir ne çok masrafı vardır. Hem sizin için çırpınıp duruyorum burada , bir de üstüne para mı vereyim dese yerden göğe kadar haklıdır.
…..
Güzelliğe mi dönsek yeniden , geçen aya mesela. Geçmişle yaşanmıyor biliyorum. Kitap da okumuyorum bu aralar pek , ayrı düştüm kitaplardan yani güzellerden.
Erhan da ısrarla şiir yazıyor , yazsın da okuyalım ne güzel.
…..
Yine aylardan kasım diyen şarkıyı anımsadım , eskiden haftalar ufalanırken ellerde şimdi aylar ufalanıyor. Zaman hızını almış yoluna devam ediyor.
Böyle hikaye mi olur ? Olmaz belki de. Olsun. İşte bu bizim hikayemiz , öyle saf öyle temiz.
Para mı ? Canımız sağolsun.
youtube.com/watch?v=9Vf82oE...
Güzel bir bilinçakışı, iç monolog çalışması olmuş. Başına ve sonuna azıcık olay koysaydınız da, etkinlikte görseydik. Belki de yaparsınız. ☺️ (Benim de yapmak istediğim, başkarında okurken yaparım yahu dediğim, ama yapamadığım)