Görünmeyen
Hikayeden kopamıyorsunuz. Sürükleyici bir kurgu, anlatım ustalıkla örülmüş …Okuma esnasında tam rehavet çökerken, sert bir tokatla kendinize getiriliyorsunuz. Kitabın sonuna kadar bu hal sürüyor.
Kitabın Türkçe baskısının adı “Görünmeyen”, toplumda konuşulmasına bile tahammül edilemeyen, yaşanan ama görünmesinden ve konuşulmasından çekinilen; enses ve eşcinseliğe kadar varan, normal olmayan cinselliğin konu edildiği bir kurgu, ilişkiler zinciri…Adam Walker, Rudolf Born ve sevgilisi Margot ile başlayan aşklar, birliktelikler dört bölümde anlatılıyor.
Walker, yaşadıklarından iğrenmediğini, acımasız, çirkin, tiksindirici bulmadığını söylüyor. Ve yaşadıklarını, belkide sadece düşündüklerini 40 yıllık arkadaşı Jim’e itiraf ediyor.