2021 36. kitabı
Okunma: 11 Kasım 2021 00:04
Nermin Yıldırım'a ait okuduğum ilk kitap ama o kadar güzel ki diğer tüm kitaplarının siparişini verdim hazır indirimler varken. Yazarın yaşça genç olmasına rağmen kitapta birçok yazara ait atıf var. Anlıyoruz ki yazar aynı zamanda iyi bir okuyucu. Yaptığı atıfları dipnota bakmadan anlamak da ayrı keyif verici. Yazarla ortak kitaplar okuduğumuz için hislerine ortak olmak da daha kolay oluyor. Kitaba gelirsek: (Spoiler sayılmaz kitabın arka kapağında da yazıyor) Feribe'nin bir şeyler yaşadığı eski sevgilisini unutmak amacıyla Mazi İmha Merkezi'ne başvurmasıyla başlıyor. Böyle bir kurum var mı diye google'da baktım yalan yok :D Çünkü kitap o kadar güzel ve gerçekçi işlenmiş ki bir yerden sonra kitaba ortak oluyorsunuz. Feribe'nin yaşadıklarını, ''bende de aynısı olduydu'' diye yorumluyoruz. Sonra haliyle böyle şeyler yaşanıyor :) Feribe'nin bu esrarengiz kurumda yaşadıkları şeyler bazen hüzünlü bazen de muzip bir dille aktarılmış. Çok çok güzel bir kitap. Muhtemelen bazı noktalarında yaşanmışlıklar var. Bu kadar içten olması da bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yazarı daha iyi anlamak için de bu kitaptan okunmaya başlanabilir. Şimdiden herkese iyi okumalar dilerim.
Unutma DersleriNermin Yıldırım · Hep Kitap Yayınları · 20205,4bin okunma