Selam millet ️
Gününüz nasıl geçiyor bakalım
Canım allthebrightstories çıkan üç kitabını da bu kitapla son bulduruyorum. Yenisi ne zaman gelecek
Şunu belirtmeliyim ki son kitabıyla tanıştığım kalemini, ilk kitabını okuduğumdan dolayı söyleyebilirim ki çok güzel geliştirmiş.
Kitabın konusuna gelecek olursak :
Arkadaşlarının ihanetine dayanamayarak Aras intikam olarak çözümü evlilikte bulur.
Zehra ise evlilikten uzaktır fakat babası tanımadığı bilmediği biriye zorla evlendirir.
Hal böyle olunca iki genç düğünde birbirlerini görür. Aras'ın da hangi amaçla evlenmek istediğini de Zehra o zaman öğrenir. Zorla başlayan evlilikleri, inatlarına yenik düşecek mi, aşk ikisinin inadını kıracak mı okuyup göreceğiz.
Kitabın yorumuna gelecek olursak :
Konusu çok eğlenceliydi. Her ne kadar Zehra babası tarafından zorla evlendirilmiş olsa da asla ezik bir karakter değildi. Ezik bir karakter olsaydı bu kitabı sevemezdim. Aras ise Karaman ailesinin şımarık tek çocuğu olunca evlilik istemesi üzerine onu bile hemen gerçekleştiyorlar. Aras'ın gel gitleri, Zehra'nın çekingenlikler ve birbirleriyle atışmalarını okurken nasıl bitti anlamadım. Dili gayet akıcı ve güzeldi. Çok naif bir konusu vardı.
#alıntı
"Yastığa değil bana sarıl."
"Ne?"
"Yastığa sarılman beni deli ediyor. Senin yastığın benim."
"Ama."
"Dediğimi yaparsan uslu uslu film izleyeceğim. Söz veriyorum."
"Tamam ama..."
"Hadi ama Zehra, yastık mı ben mi diye sordurma bana."
Bie sonraki kitabın yorumunda görüşmek üzere ️
#birfincankitaplikileokuyoruz #epsilonyayınevi #görücüusulü #gorucuusulu #busrakopru #kitapönerisi #kitaptavsiyesi #kitap #book #bookstagram #okudumbitti #bookphotography #romantikkitap #okuoku #indirim #çekiliş #cekilis #kitapokumak @kopru_busra Epsilon Yayınevi
Görücü UsulüBüşra Köprü · Epsilon Yayınevi · 2017178 okunma