Gönderi

Gözünüzün önünde bir intahar etse ne yapardınız?
Soru
··
2.471 Gösterim
29 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Hiç bişey yapmazdım irenç bi dünyadan kurtuluyor
ben ogle bi sey yasadimm,gercekten cokkk sokk edici bir olay.gecen yil savas sirasindaydi yarali asker apartmanin tepesine cikti kendini atmak istiyordu,sorunlari vardi devletle ve ben video cekip tum kanallara yaymistim,aninda video gereken yerlere ulasti, istedigi sey yapildi.ve cok sukur olum itim olmamisti.ama halaa da o sahne gozumun onunden gitmiyor
Dur bekle neden intihar ediyorsun sorardım anlatırdı belki ve kuracağım cümle belki onu hayata tutardı senden daha kötüleri var derdim anlatırdım mesela daha büyük dertleri olan insanları oda olmadı elini tutar bende atlardım onla 🤗🌼
Ayzada
Gönderi Sahibi
İntahar etmek: umutlarına, hayallerine anılarına son vermek, sonsuz uykuya dalmak. Ne için intahar edersin ki? 5 yıl sonra senin için hiç olacak insanın gözünden iki damla yaş akması için mi? Sen bu kadar güzel ucuz musun? Değer mi hayatını hayallerine son verdiğine?
Geç kaldıysam, Allah affetsin diye dua ederdim. Ama daha intihar etmediyse, onunla beraber intihar etmeye kalkışırdım. Neden mi? Ona yaptığını görüntülü olarak anlatmış olurdum. Beni kurtarmaya çalışınca, kendi yaptığının doğru olmadığını anlardı. Ha yok, umrunda değil mi? İntihar edecek kadar bıkmışsa hayattan, demek ki dinleyeni yok. Son bir şey isterdim ondan. Benim derdimi dinler misin derdim. Ve o bana dert ortağı olur. Belki açılır, o da anlatırdı. Bir bakmışsın, vazgeçmiş. Rahatlamış.
Reklam
Asla unutamazdım herhalde olduğum yerde bağırıp ağlamaya başlardım
Ayzada
Gönderi Sahibi
O anın etkisinden çıkmak zor olur