2021 7. kitabı
Okunma: 18 Kasım 2021 11:00
Öncelikle söylemek istediğim,kimin elinde bu kitap var fakat bekletiyorsa ya da alıp okumak arasında kararsız kalanlar varsa biran evvel okumalarını ve yazılanlardan kendimize pay çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum.Kitaba başlarken 1.bölümde nasıl dua etmemiz gerektiğini,peygamberlerin hayatından örnek vererek onların dualarının bize nasıl örnek olacağını anlatmış.İkinci bölümde;insanlarla ilişkilerimizde ne kadar ön yargılı olduğumuzdan ve düşüncelerimizden bile sorumlu olduğumuzu çok güzel özetlemiş.3.bölümde ise kazandığımız ve harcadığımız paranın helal mi haram mı, bunun ahiret hayatımıza nasıl ve ne kadar etki edeceğini ayetlerle çok güzel anlatmış.4.bölüm güncel meseleler ve son bölümde ise ahiret odaklı yaşama değinerek kitabı bitirmiş.Kitapta özellikle her konunun açıklanmasında ayetlerin ışığında onların hece hece çevirisi ile anlaşılır hale getirilmesi ve örneklenmesi çok güzel olmuş,yazarın ve çevirmenin ellerine sağlık.Ben kitabı çok beğendim ve okuyacak herkese keyifli okumalar dilerim.
Din
Dirilt KalbiniNouman Ali Khan · Timaş Yayınları · 201712,3bin okunma