2021 51. kitabı
Okunma: 19 Kasım 2021 01:58
Bu seriyi uzun zamandır okumak istiyordum. Geçen indirimde alacaktım fakat birkaç kişiden beni pek tatmin edecek bir seri olmadığı görüşünü duyunca almaktan vazgeçtim. 1 hafta önce gittiğim kütüphanede, şans bu ya, hiç aramadığım halde karşıma çıkınca kaçırmadan alıp okumak istedim. Kitap konu itibariyle oldukça ilgi çekici, bir sonraki kitabı da okuyacağım çünkü sonu heyecanlı bitti ve merak ettim. Fakat, kitapta sevmediğim birkaç şey var. Bunların en başında diyalogların aşırı basit ve çocukça olması geliyor. Karakterler net değil, yüzeysel. Diğer genç kurgularda olduğu gibi bu kitapta da her şeyden habersiz, saf ve hatta yazarın tabiriyle 'basit' kızımız bir anda herkesin gözdesi veya nefretini kazanan insan haline geliyor. Bu oldukça klişe. İlk kitap olduğu için belki, fantastik dünyayı pek net anlayamıyoruz. Bazen sıkıldığım yerler oldu ama sonunda beni yakaladı kitap ve sonraki kitap Ateş Düşüyor için heyecanlanmaya başladım. Seriyi almayı düşünmüyorum ama ödünç alarak okuyabileceğim bir seri. Eğer fantastik kitapları çok fazla okuyan ve seven biriyseniz bu kitap sizi tatmin etmez-en azından ilk kitap, diğer kitapları okudukça bakalım ne düşüneceğim hakkında- Veee, böyle güçlü ve bilindik bir yayınevinin bastığı bir kitapta nasıl bu kadar çok yazım hatası olur anlamış değilim. Bir ara kitabı bırakasım geldi bu yüzden. bir kare mavi Hava Uyanıyor Elise Kova
Hava UyanıyorElise Kova · Yabancı Yayınları · 20164,165 okunma