Puan vermedi·112 syf.····Okunma: 27 Kasım 2021 23:29 Jack London'ın efsane betimlemeleriyle Buck'ın her bir ısırığını adeta hissediyorsunuz.Hayal etmekte okuru bu kadar destekleyen az yazar vardır.Çevirileri sayesinde bu kadar etkili cümleleri resmen sinematik şekilde görebiliyorsunuz.Buck sırasıyla aile ya da sahip değiştirirken genlerinde sahip olduğu ve yaradılışından gelen gücü ve vahşeti her bir anında acı çekerek ve keyif alarak yaşarken sizide kendi dünyasında sürüklüyor.
Bazen sadece absürd bir köpeğin hikayesinden çıkmadık ama bazende sanki okuyuculara köpekler üzerinden bir özeleştiri yapması için bazı dolaylı anlatımlar hissettim Spitz ve Buck savaşı, Buck ve grup içindeki kararlı duruşu bir o kadar hayvani bir o kadar insani saptamalar olduğunu düşündüğüm bölümlerdi.
Vahşetin çağrısı çok azametli bir tamlama ve iddalı her birimiz o vahşeti belki bir uluma yada bir arkadaş vasıtasıyla bekliyoruz. Genlerimizde olan bir şeye sürüklenmek için yaradılışımızda olan şeye , hepimizin bir John Thortonu var bir yerlerde. gitmesine engel olan.Vahşet; ölen için mi öldüren için mi ya da bu olaya tanıklık eden bizler için mi kötü sevimsiz ve korkutucu bir kavram.Buck vahşi bir hayvandı ama kahramandı.