2021 154. kitabı
#seldaileoku #okudumbitti #kitapyorumu ‍️Herkese merhaba, bugün ülke sınırları dışına çıkıyoruz. Şöyle bir Amerika havası alalım ne dersiniz? Üniversite yıllarından beri arkadaş olan Kai,Troy,Sonny.Okul yıllarında ufak bir müzik grubu olan bu üç genç için seneler araya girmiş,herkes kendi yolunu belirlemiştir.Kai'nin Pam ile güzel bir evliliği ve 2 çocuğu vardır.Troy, doktor olmuş kendi alanında ilerliyordur.Sonny ise bir bar açmış,Darcia ile evliliğini idame ettiriyordur.Ama geçmişte yaşadığı hüsranı hiç bir zaman unutamamıştır.Bunun sebebini ise Kai'ye bağlamaktadır.Sonny,Kai'ye bir teklif sunar ve grubun tüm üyelerini bir araya getirip,20.yıl etkinliği düzenler.Kai,sosyal medya hesaplarında,etkinliğin mesajlarını okurken kızıl bir afetin yazdığı mesaj dikkatini çeker.Rose ile tanışması gerçekleşmiş olur.Kai için bu yolculuk tam bir çıkmaz sokak olacak, gittiğine gideceğine pişman olacaktır. Bu üç genç nasıl tanıştı? Kai ve Sonny arasında nasıl bir olay geçti? Sue kim,Sonny ile nasıl bir bağlantısı var? Kai ve Rose arasında neler olacak? Sonny neyin peşinde? Rose'un amacı ne? Kai için nasıl bir son olacak? Yine tıkandığım bir yorum analizi.Bir kitap bu kadar mı güzel olur? Yazarın Türk olduğunu bilmesem vallahi Amerikalı derdim.Tadı damağımda kalan bir kitap oldu.Olaylar,olaylar.Geçmiş,gelecek döngüsü muhteşemdi.Ah be Sonny.Her şeyi yanlış anladın be adamım.Yahu bu erkek milleti neden bu kadar ön yargılı.(Lafım herkesi kapsamıyor tabiki )Ya sana ne demeli Rose.Yemin ediyorum bu kadına ıslak odunda kâr etmez.Tüm sinir sistemimi bozdu yelloz.(Affınıza sığınıyorum ama daha da fazlasını hak ediyor)Tamam geçmişine çok üzüldüm ama hiç mi ders çıkarmadın yılan kadın?Ortalığı birbirine kattın.Oy oy oy bir de Çılgın Troy'umuz vardı ki sormayın gitsin.Dibim düştü.Şşşşş aramızda eşim duymasın 21 yıllık evliliğim sekteye uğrar. Velhasıl kelam keyifle okuduğum bir kitap oldu.Ama o son beni tepetaklak etti. Devamı kitapta.Bu türü sevenlere tavsiye ederim.Mutlaka okuyun derim.2. kitap büyük bir merakla bekleniyor yazarım.Kaleminiz daim yolunuz açık olsun.Sevgiler...‍️ DİPNOT:+18 sahnelerin olduğunu belirtmek isterim.
SarmalCem Aksu · Sokak Kitapları Yayınları · 201988 okunma
Çok teşekkürler 🙏