Puan vermedi·251 syf.····Okunma: 13 Aralık 2021 23:07 Kaçımız durup insan olduğunu düşünüyor veya insan olmanın mahiyetini ? Var olduğumuz bu hayatta mutlu olmak için ne bedeller ödüyor yine de neden mutlu olamıyor ve mutluluk neden sadece anda kalıyor? Ya da mutluluk sandığımız şey ne ? Bu kitabı okurken sorduğum bu sorulara kitabın son sayfasına değin cevapları bulabiliyoruz. İnsanın aslında özünün ne olduğu ve bizlerin bu özden uzaklaşıp materyal dünyanın cazibelerine kapılıp gittikçe özümüzü de kendimizden uzaklaştırıyoruz. Bu anlamlar da cevap arayan ve insanın aslında doğayla olan ilişkinin ne denli kıymetli olduğunu tekrar hatırlamak isteyen kişiler için gerçekten açıklayıcı bir eser. Öyle ki sayfalar ardı ardına gitmiyor çünkü durup o sayfada anlatılanları düşünmek ve kendi hayatınızla karşılaştırmak istiyorsunuz. Bir Çift Yürek'i çoktan okumuş olan kişiler gerçekten şanslı olduğunu düşünüyorum. Listesinde okunmayı bekleyenler içinse en kısa zamanda okumalarını tavsiye ediyorum..