2021 57. kitabı
JLA nin bu kıtabi daha iyi yazmasını beklerdim ama yine de bir çok yazara göre güzel islemis. Cam tamamen bir kadinin hayallarinin erkeği olabilecek birisi. Hiç yılmadan müthiş bir saygı ile Avery için mücadele etti. Avery geçmişte tecavüze uğramış kimse ona inanmamış ailesi ise insanlar ne der diye tecavuzcunun ailesi ile anlaşmış. Kızımız dan kasabasını terkeder yeni bir yerde üniversite okumaya başlamış. Avery nin yaşadıkları çok zordu tiksindim ailesinden. Aslında yazar duyguları çok iyi işlemiş. Tek sevmediğim şey Cam'e bütün hikayeyi bu kadar geç anlatması ve sürekli çocuğu itmesi oldu. Biraz daha önce anlatıp bazi şeylerden kurtulma ve yardım alma kısımlarını isleyebilirdi yazar. Yani bir tecavüz kurbanını sadece bir ilişki yaşamak iyileştirmez. Sürekli ilişkiye yoğunlaşmak yerine biraz daha kızın kendisi için iyileşme çabalarını okuyabilirdik. Beraber mücadele etmelerini okuyabilirdik. Ben JLA dan daha iyisini beklerdim. Mesela Sonsuzluğun Sonuna Dek kitabında olayları müthiş işledi. Bunu yazan bir yazar bu konuyu da daha iyi yazabilirdi. Ama yine de kitap güzeldi ve tavsiye ederim.
Aşk
Hep Seni BekledimJennifer L. Armentrout · DEX · 2014559 okunma