···Okunma: 01 Ocak 2022 00:00 #seldaileoku
#okudumbitti #kitapyorumu
️ Herkese merhaba, Pürlen ve Cihangir'in dünyasına konuk olmaya hazır mısınız? Haydi yoruma bekliyorum.
️ Pürlen, üniversiteden mezun olupta atanamayan genç kızımız. Bu boşluğu değerlendirmek ister ve bir dişçinin yanında teknisyen olarak işe başlar.İşinin ilk günü annesi ondan komşusunun oğlu için ricada bulunur.Bilin bakalım bu komşu oğlu kim? Tabiki Cihangir.Cihangir Almanya'dan kesin dönüş yapmış ve geldiği gibi dişini bir olay sonucu kırmış ve yolu Pürlen ile kesişmiştir.Ne derler büyük aşklar nefretle başlar değil mi?Pürlen ilk gördüğü andan beri Cihangir'e gıcık olmuştur.Bu gıcıklık, Cihangir'in de ısrarları sonucu yavaş yavaş yerini aşka bırakacaktır.Lakin Cihangir'in sakladıkları ise onlara biraz zor zamanlar yaşatacaktır.
️Pürlen ve Cihangir nasıl tanıştı?
️Cihangir, Almanya'dan neden dönüş yaptı?
️Cihangir nasıl bir belanın içinde?
️Pürlen'in başına neler gelecek?
️Pürlen ve Cihangir'i nasıl bir son bekliyor?
Sımsıcak bir aşk hikayesi okudum. Cihangir gibi biri herkese lazım. Gerçi Pürlen'de az kök söktürmedi çocuğa, üzüldüm vallahi. Cihangir'in gizemli tarafı beni de fazlasıyla merak komasına soktu ama sonunda öğrendim. Eh be çocuk niye önceden söylemezsin. Söyleseydin böyle de zorluk çekmezdiniz. Devamını kitaptan okuyun. Ya basımdan ya da editörden kaynaklı bilemiyorum ama harf hataları vardı. Gerçi ben okurken düzelterek okuduğum için beni sıkmadı. Konusu itibariyle kesinlikle güzeldi. Umarım 2. Baskı da bu durum düzelir. Sizi de Pürlen ve Cihangir'in aşkına davet ediyorum. Üstelik gerçek yaşanmışlıklarla dolu bir hikâye. Ben sustum artık. Herkese keyifli okumalar diliyorum.