2022 1. kitabı
Okunma: 01 Ocak 2022 21:24
Yeni yılın ilk kitabı ile herkese merhabalar.... Yazarın okudugum ilk kitabiydi. Açıkçası yazarın anlatim tarzını gayet başarılı buldum ben. Konusu da hem tatlı hem huzunluydu. Linda nin annesi kanserden ölüyor ve babası ile yaşamak için İtalya ya geliyor. Hem annesi ve babasını arasındaki hikayeyi öğrenmeye çalışıyor hem de kendi aşkını buluyor. Ren ve Linda önce arkadaş oluyor sonra aşık çok tatlılardi. Biraz daha okumak isterdim açıkçası. Ama hikayede beni hüzünlendiren Linda'nin annesinin yaşadıklarıydi. Yanlış bir kişiye aşık olmasından dolayı doğru kişi ile olan şansını kaçırmıştı ve ikisi de yarım kalmıştı. Düşünsenize hayatta bir şansınız var ve onu kaciriyorsunuz. Aşk kaç kere çalar ki insanın kapısını. Horward ile Linda arasında olan baba kız ilişkisi de çok tatlıydı. Ve Matteo sen insanın başına gelebilecek en kötü şeysin. Bir sürü insanın hayatının içine edilmesine sebebsin. Kim olduğunu öğrendiğinizde sizde nefret edeceksiniz. Ben kitabı çok beğendim size de kesinlikle tavsiye ederim.
Aşk
Aşk ve DondurmaJenna Evans Welch · Yabancı Yayınları · 2017837 okunma