2022nin en iyi ilk kitabı
2022 1. kitabı
Okunma: 04 Ocak 2022 20:13
Ne zaman büyük laflar etsem, evren yüzüme şırakk! diye bir tokat çarpıyor. Güya Türk yazar okumazmışım, tercih etmezmişim, çünkü o duyguyu pek veremiyorlarmış bla bla bla… Sen bence halt etmişsin Pınar. . . Bir yazar tanıdım akıllara ziyan… Muhteşem…️ Kalplere layık ️️️️️️ @asliperker ️️️️️️ #flamingolarpembedir #hakkında Altı yaşında bir çocuğun yaşayabileceği en kötü olay nedir sizce? Baş karakterimiz minik kız, o kötü olaydan sonra dayısı ve anneannesiyle yaşamaya başlar. Derin depresyondaki anneannesi zaten yok gibidir. Dayısıyla geçirdiği, kendine üç numara büyük günler onu nereye götürüyor anlatılmaz, okunur İzmir’de yaşayan biri olarak Karşıya’nın her yerini gezdim o minik kızla️ Okurken gözlerinizi dolduran cümleler ve gerçek hayattan… Konu asla klişe değil. Kitap bitince emin olmak için tekrar karıştıracaksınız! 2022 ye öyle bir kitapla başladım ki muhteşem. Ancak çok üzücü cümleler okuyacağınızı bilin. #pınarladım #pinarliyorum #muhteşemkitaplar #kesinlikleoku @everestyayinlari Kader Çavga önerisi️ Sahi flamingolar neden pembedir bilen yoruma yazabilir mi?
Roman
Flamingolar PembedirAslı Perker · Everest Yayınları · 2018221 okunma