1000kitap'ı diğer sosyalmedya uygulamalarından ayıran özelliği sizce nedir? Bence: ibretlik hikâyeler. Şu ana kadar denk gelmedim.
5,3bin Gösterim
içimdeki his kitap okuyan insanların daha düzgün birey zararsız yapıcı daha medenice daha mesafeli olduklarıdır belki 1000 kitapta,ki insanların tamamını kapsamıyor ama genelde böyle olduklaırnı düşünüyorum bu anlamda burda olmak sanki bana daha huzur veriyor saygılar
Ahmet Okutan
Evet, uygulamanın insanın kendisiyle aynı düşüncelere ve duygulara sahip ortam yaratması huzur veriyor.
İnsanlar burda içinden gerçekten ne geçiyorsa onu paylaşıyor diğer uygulamalardaki gibi sahtelik ve prim kasmak yok
Ahmet Okutan
Aslında var ama pek az. Yani evet bu da güzel bir yanı.
En azından bu ortamdaki insanların ortak amacı aynı. Tabi istisnalar olabilir ama çoğunluk sadece kitap üzerine yoğunlaştığı için bunu bilmek güzel. Saçma sapan paylaşımlar gereksiz diyaloglar yok en azından.
Gosteris iceren fotoğraf ve videoların olmaması
Kitap alıntıları ve kıymetli sözlerin paylaşımı
Diğer sosyal medya mecralarında insanlar fütursuzca ağızlarına gelenleri etrafına salyalar saçarcasina ortaya dokebiliyor.Mahremiyet bilinci ve hassasiyet duyarlılıkları son derece sığ insanlar mevcut diğer mecralarda.En önemlisi de kopyala yapıştır siradanligi oralarda daha fazla burada da bu olabiliyor ancak alıntılarla yayın evi ve sayfa numarası verilerek paylasim yapilirsa o kişinin o kitapla olan bağı ortaya bir nebze olsun çıkmış oluyor diye düşünüyorum .
Ahmet Okutan
Mahremiyet konusunda haklısınız. Bura da ki paylaşımlarda kişisel hayat daha geri planda ya da sanatçıların sözleri arasında gizlenmiş oluyor. Böylece besleyiciliği daha fazla oluyor. Alıntılar konusunda da ben hâlen anlamış değilim eğer beğeniyorlarsa neden tekrar paylaşmak yerine ille de kendileri yazıyor ki?