·124 syf.··Beğendi
···Okunma: 10 Ocak 2022 16:56 " Her şeyi tamamlayacak olan o şey . Ancak onunla var olabilirim.
Irmak bir başlangıç. Bir düş.
Ama bir yol ve bir yoldaş . Ne tabiat parçası , ne çiftlik hayali . Ne kaçıp gitmek , ne ekip biçmek. Sefer de içimde , tahammül de . "
.
Mustafa Kutlu'ya ait okuduğum 6. Kitap . Her hikayesinde ruhumun derinliklerine kadar hissediyorum samimiyetini. Sözlerin nakış nakış işlenmesi ortaya güzel bir edebi tablo çıkarıyor. İnsanın özüne inen , insana değer veren bir yazar.
Vesselam...
.
Ömrünü inandığı davaya adayan , tüm zorluklara rağmen vazgeçmeyen , davaya tahammülü kaybedetmeden yaşayan Murat ; birlikte yola çıktığı dava arkadaşlarının ( Prof. Asım Bey, Bakan Yunus Bey ve nice isimler ) dünyalık meşgalelere dalıp bu dava yolculuğunda onu yalnız bırakmalarını , dava seferine tahammülsüzlüklerini okuyoruz.
İnandığı değerlerin yozlaşmasına , terkedilmesine dayanamayan İlhan ... Ve kapının önünde bekleyen Kerim ...