2022 40. kitabı
Psikolog Defne’nin hayatını ve hastaları ile diyaloglarını okuyoruz bu kitapla. Defne, eşi Demir ve kızı Deniz ile yaşamaktadır. Ona her zaman destek olan, sevgi dolu bir ailesi vardır. Seanslarında hastalarının hayatlarına dokunarak, kendi hayatından da sorgulamalar yapar. Aklına takılan sorunlarda da en büyük terapisti ailesi olur Defne’nin. Hastalarının hayat hikayelerinden kendini bulmalarına yardımcı olan Defne’nin de kendini keşfetme hikayesi anlatılan. Ev ile işi arasına sıkışan, hastalarının hayatlarını değiştirirken kendi rutininden kaçan Defne’nin, ötesinin farkına varması ve kendi yolculuğunun hikayesi.. Hastalarının hayatlarını anlatırken geçen sohbet havasındaki diyaloglarda okuyucu olarak biz de kendimizden bir şeyler bulabiliyoruz. Danışanların her birinin hikayesi farklı ve etkileyici olsa da, düzenli seanslara gelen Selçuk’un hikayesi beni ayrıca etkiledi. O zeytin ağacı hikayesini uzun süre unutamayacağım sanırım. Durup düşünmenizi sağlayacak, okurken iyileştiren bir kitaptı. Hepimizin bir ötesini görebilmemiz için, kendimizden bir şeyler bulabileceğimiz bu kitabı, kaçırmamanızı tavsiye ederim. #Ötesi ^ ^ #alıntı Terapi dediğimiz şey kendini büyütmektir aslında. ^ ^ @gultenikizoglu @siradisi.psikoloji @timasyayingrubu #bloghemsire #psikolojikroman #psikoloji
Kişisel Gelişim
ÖtesiGülten İkizoğlu · Timaş Yayınları · 202139 okunma