2022 10. kitabı
Merhaba kitap severler; Netflıx film'lerinden biri olan #Lupin ile okuduğum kitap arasında benzerlik var mı ? Pek hakim olduğum bir konu olmasa da ana kahramanın üstün ve kıvrak zekasıyla kafasına koyduğu, istediği yeri,istediği zamanda haber vererek hiç iz bırakmadan soyar. Müfettiş Ganimard ise Lüpen'ni yakalamak için hunharca çalışır.Lakin Sante ceza evinde bir hücrede olan Lüpen,yazdığı mektuplar ile kaçmayı başarıp dilediği zamanda,dilediği yeri soyabilecek mi? Çünkü; o "Arsen Lüpen sözünü daima tutar." Beni tanıyanlar pek televizyon,dizi ya da flim izlemediğimi bilir.Çünkü kitaplardaki ayrıntılı okuyup derinliğe inmeyi severim.O yüzden kısatılmış zamana aktarılan konularda bir çok duygu kaçabiliyor.Bu sebepten dolayı kitap okumayı tercih ederim. @baygu_selda ve Özlem Tunç uzun uzun sohbetler eşliği ile yaptığımız okuma maratonunda birlikte okumak pahabicilemez. Aylin Karadamak tavsiyesiyle @theseusyayinevi 'nden çıkan #maurıceleblanc 'ın yazdığı #Lupın isimli kitabı okudum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. #fundaileheryerdeoku #heryerdeoku#books #bookstagram#fyp
1000k
LupinMaurice Leblanc · Thesesus Yayınevi · 202139 okunma