2022 11. kitabı
Whiskey Creek serisinin üçüncü kitabını tekrar okudum. İlk okuduğumda seriyi üst üste okuduğumdan hakkını verememişim kitabın. Fazla ömrünün kalmadığını öğrenen Callie bunu kabullenmek için aile yadigarı çiftlik evine yerleşir. Bir gece köpeklerin saldırısına uğramış bir adam yaralı halde kapısını çalar. Esrarengiz bir adam olan Levi gizemli bir geçmişe sahiptir. Her iki karakterde, kendine ait problemleri olan ve bu problemlerle yüzleşmek için çeşitli aşamalardan geçmesi gereken kişiler. Callie donör bulamazsa öleceğinin farkında. Bunu ailesine ve arkadaşlarına da söyleyememekte. Çünkü bunu söylemesi demek bir şekilde kısıtlanması da demek ve çevresindekileri de bu sorunun içine çekmek istememekte. Levi eski bir asker ve eski bir dövüşçü. Babasından uzaklaşmak için askere katılıyor ve orada başına gelenlerden dolayı problemleri var kendini yollara vurmuş bir gezgin halinde. Callie hastalığı konusunda fazla içine kapalı. Kasabada ki o arkadaş grubu hem çok iyi hem de çok fazlalar. Fazla müdehaleci bir grup. Hiçbiri bunu kötülüğüne yapmıyor ama kişisel sınırları zorlamakta üstlerine yok. Levi için çok üzüldüm. Kendi umutlarını ona bağlamış baskıcı bir baba. Ondan uzaklaşmak için askere gitmesi ve orada sevdiği kadını kaybetmesi. Hepsi ayrı travmalar. Birinin ölecek olduğunu düşündüğü için, diğeri ölen sevgilisi yüzünden gitmeli fazla olan ama sonu yine de mutluluğa ulaşan bir kitap okumak isterseniz bu yazara şans verin. İçimdeki Yaz Brenda Novak
İçimdeki YazBrenda Novak · Martı Yayınları · 2020173 okunma