···Okunma: 29 Ocak 2022 16:02 kitabın konusu hakkında değil, bende ki izlerini sizinle paylaşacağım. kitaba çok güzel başladım ama sonlara doğru bir hayal kırıklığı yaşadım (sürüngenleri sevmediğimden dolayı olabilir). kitapta daha çok deney sahnelerin anlatıldığı sayfalar beklerdim ama kitabı okurken asıl amacın deneyler olmadığını daha çok cahil insanları ve gazetecileri eleştirdiği kanaatindeyim. yer yer yaptığı eleştirilere güldüğüm oldu, okurken sizinde gülümseyerek okuyacağınıza eminim. bir profesörün gazetede yayımlanan yazıları okumaması gibi acı bir gerçek ile karşılaştım çünkü gazetecilere inanmıyor, bahsettiğim kişi okumuş bir insan. acı bir sahne daha var ki o da; işi bilmeden ama bildiğini sanan cahillerden bahsediyorum (ben bilirim! diyenler hep yanılır), küçücük bir bilgisizliğinin verdiği büyük kayıplar. sonlara doğru okurken hayal kırıklığım bundan, hiçbir zaman bir işe ben bilirim diye yaklaşmamak ustasından öğrenmek, yardım almak . okumanızı tavsiye edermiyim, boş vaktiniz olduğunda okuyun.