2022 283. kitabı
Genç bir öğrenciyken doktor olma yolunda ilerleyen, hatta başarılı bir cerrah olan Mustafa’nın mutlu biten hikayesini okuyoruz bu gençlik romanında. ️ Üniversite yıllarından başlayarak, başhekim olma yolundaki başarılı hikayesine tanıklık ediyoruz. Başarısızlıkta bile yılmadan yola devam edilmesini öğretiyor okuyucuya. Kesinlikle gençler için örnek olacak, hüsran ve karamsarlığa kapılmadan, dönüm noktası olacak günleri iyi değerlendirmeyi, bazen de ertelemeyi bilmek gerektiğini anlatıyor. Yalın ve akıcı anlatım tarzı ile gençlere tavsiye edebileceğim, güzel bir kitap. Üstelik @yayinevi.bu farkıyla ‍️ Aşk bazen öyle bir şeydir ki çocuk, duygularının yüzüne yansıması olur, sen bir şeyler söylemesen bile gözlerin anlatır. Aşık olmak, derinliğini bilmediğin bir havuza atlamak gibidir. ‍️ Hayat sürerken karşılaşılan başarısızlıkların, sorunların mutlaka en uygun çözümle sonuçlanacağını ummalı insan. Unutulmaması gereken bir şey ki; bunu özellikle ailenin büyükleri hep tekrarlar, ‘her işte bir hayır vardır’. 🩺 #buyayınevi #dönümnoktası #gözdekerman #bloghemsire #gençlikroman #gençroman #gençmacera #bukitapbirharika
Gençlik
Dönüm NoktasıGözde Kerman · Bu Yayınevi · 20125 okunma