2022 340. kitabı
..... Cinnet Kafesi..... Nilay işinde çok başarılı, bir o kadar da zayıf karakterli bir akademisyendir. Burak ise, narsist, yalancı ve kadınları elde etme peşinde koşan bir cerrahtır. Arkadaşı vesilesiyle tanışır ve sevgili olurlar. Bu noktadan sonra, Nilay’ın düzenli ve sakin giden hayatı, psikopat sevgilisi yüzünden altüst olur. Kitabın girişi gibi konuları da çok hızlı ilerliyor. Aynı paragrafta Nilay’ın aldatıldığını öğrenip, tekrar affetmesi gibi..Bazı olaylar fazlasıyla abartılmış ve konular arası geçişler çok hızlıydı. Bir akademisyenin ikinci buluşmada sevgili olması veya defalarca cinsel, fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalmasına rağmen ayrılmaması gibi. Ayrıca en başta detaylıca bahsedilen evlatlık konusuna da kitap boyunca, bir daha hiç değinilmemiş olması da bir eksisiydi kitabın. Burak’ın karakterini anlatmak maksadıyla fazlaca işlenen, +18 sahneler de mevcuttu ve fazlasıyla rahatsız ediciydi. Ayrıca mantık hatalarıyla dolu olan bir kitaptı. Bir kuryeyi kullanıp, Nilay’ın evine zorla girmesi gibi. Kurgu daha verimli işlenebilir ve sürükleyiciliği, duygularla daha ilgi çekici hale getirilebilirdi. Keyifli okumalar . “Burak, bağımlı bir kişilikti ailesinden alamadığı sevgiyi tamamlamaya çalışırken sınırlarını çizemiyordu. Burak hem içerden hem de dışardan gelecek sorunlarla baş etmede çok zorlanıyor, nefsine söz geçiremiyordu. Ve yanlış olduğunu bildiği hareketlerine engel olamıyordu. “ _____________ #bloghemsire #fayayınları #cinnetkafesi #güleröztaşkın #fizikselşiddet
Cinnet KafesiGüler Öztaşkın · Fa Yayınları · 202029 okunma