2022 361. kitabı
.....Sınav Burger..... “Sen bu satırları okurken her an yeni bir sistem gelmiş olabilir, bir sabah kalktığında aylardır hazırlandığın sınavın içeriğine kadar her şeyin değiştirilmiş olması da mümkündür” sözleriyle başlayan bir kitap. Sınavların çok olduğu ülkemizde, herkese yol gösterecek bir motivasyon kitabı. Sınav stresiyle başa çıkmanın yollarını anlatıp, nasıl planlı çalışılır, örnekleriyle göstermiş. Derslere etkili çalışma yöntemlerini anlatmış. Ayrıca, her türlü kitap okumaya teşvik eden kitapta, kısa hikayeler de mevcut. Hele o balıkçının kütüphanesi...Sınava hazırlananlara, yol gösterici bir motivasyon kitabı. Kitap aralarında küçük notlar da ilgi çekiciydi.Sınava hazırlananlara tavsiye ederim Keyifli okumalar “ Mücadele ruhuyla çıktığın başarı yolculuğunda, başarısızlık diye bir şeyin olmadığını aklından çıkarma, başarısızlık dediğin şeyler tecrübe olarak bir kenarda dursun ki aynı şeyi ikinci kere tekrarlamayalım.” Kuru ezber hiçbir işe yaramaz, öğrendiğin her bilgiyi muhakkak yaşamın içinden bir şeyler ile ilişkilendirmek kalıcılığı sağlayacaktır, öğrendiklerini kullanmayı ihmal etme.” . _________ #bloghemsire
Sınav BurgerHakan Birol · Cumhur Kitap · 201912 okunma