Onur Karın Doyurur Mu?
2022 11. kitabı
Okunma: 08 Şubat 2022 16:21
Yazarın hayatından kesitler olan bir kitap bu Açlık. Düşünün günlerdir ağzınıza bir lokma girmemiş yaşamaya çalışıyorsunuz ayrıca kafanızı sokacak bir yeriniz de artık yok. Yeri gelir düğmelerinizi satmaya çalışırsınız yeri gelir yerde bulduğunuz talaşı kemirirsiniz ama onurunuzdan vazgeçmezsiniz. Kitabımızdaki karakter işte böyle biri, eline türlü fırsatlar geçip iki lokma bir şey yiyebilecekken bile onurlu davranmayı seçip yolunu değiştiriyor. Karakterimiz başarılı bir yazar olma yolunda ilerlemeye çalışıyor ve yazılarını gazetelere satıp karnını doyurma derdinde. Kitabı okurken çok karmaşık duygular içerisindeydim çünkü daha önce '' Açlık '' derecesinde kalmamıştım, karakterimizin eline her para geçişinde idareleri harcaması için umut ediyordum. Kitapta herkese bir şeyler katacak deneyimler ve dersler olduğundan hiç şüphem yok ayrıca okurken sıkılacağınızı da sanmıyorum herkese kitabı öneriyorum. Sizce karakterimiz Açlığın pençesinden kurtulmuş mudur? İyi ve kaliteli okumalar dilerim.
AçlıkKnut Hamsun · Varlık Yayınları · 201735,6bin okunma