Kestane balının diyarı Zonguldak'tan tüm dünyaya selamlar, sevgili okurlar. 👋
··2 alıntı·
161bin Gösterim
Öncelikle kitap okuyan herkese selamlar burayı face twitter Instagram gibi kullananlar size selam yok:)
Yaptığınız güncellemelere tepki gelince şirinlik yaparak üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz :D beğenmeme tuşu istenen bir güncelleme değildi, neden yapma gereği duydunuz acaba? Hadi yaptınız, herkes beğenmediği gönderiyi açıkça beğenmesin de görelim dürüstlük seviyesini.
Beğenmeme de aynı beğenme gibi bildirim göndermeli :D aksi halde bu sadece gizli bir keşfet oyununa döner ki bence hoş ilerlemez.
Uygulamanın son hali gerçekten çok kötü oldu. ‘Beğenmeme butonu’ gerçekten çok gereksiz. Bunun yerine daha üzerinde düşünülen yenilikler yapılabilir. Tuşların yerini değiştirmiş olmakta bir güncelleme değil. Lütfen bir önceki haline dönebilir mi… Sadece etkileşimi arttırmak adına uygulamayı diğer sosyal medya sitelerinin basitliğine indirmeyin lütfen…
İlla güncelleme yapmak istiyorsanız yayınevi kategorisi açın. Bastığımızda yayınevine ait sistemdeki tüm kitapları görelim.
Katılıyorum,uzun zamandır gelmesi gereken bir özellikti.
ilk beğenmeme gönderisini sende deniyorum 1k
Teşekkürler. :(
Bir Zonguldaklı olarak yanlışı düzeltmek isterim ki,kestane balı zonguldağa ait değildir.Bartına özeldir.Zonguldak,Devrek ilçesi bastonuyla,Ereğli ilçesi Osmanlı çileği ile Zonguldak'ta kömürü ile meşhurdur.Bilginize.