···Okunma: 04 Mart 2022 14:22 Selamm️
Bugün sizlere sevgili @aysugirgin1 'in yazmış olduğu Masal Gibi kitabı ile geldim. Yazarımızın ilk kitabı olmasına rağmen ben kalemini çok beğendim, umarım yeni kitaplarını da görürüz.
Anlatımı, kaleminin nahifliği ve kurgusu cidden çok güzeldi.
Yer yer güldüğüm, yer yer hüzünlendiğim oldu. Romantik bir kitap ama yazarın öyle farklı bir kalemi var ki, okurken düşünüyorsun, gerçekten de böyle mi diye?
Bade bu kadar fedakârlık fazla be kızım, yeter artık dediğim o kadar çok nokta oldu ki yanımda olsa sarsıp, kendine gel artık demek isterdim.
Can ise sözleri ve yaptıklarıyla en sevdiğim karakter oldu... Okurken beni sinirlendiren karekterler de vardı.
Artık kitabın konusuna geçebilirim.
#konusu Bade, kendi ayakları üzerinde duran başarılı bir iş kadınıdır. Bir otelde organizasyon işleri ile ilgileniyor. Yıllar önce saçma sapan bir gecede, çok saçma bir olayın içinde bulur kendini ve en yakın arkadaşı olan Deniz’le sevgili olur. Daha sonra Denizi kırmamak için bu konuyla ilgili hiçbir şekilde bir şey yapamaz. Artık herkes onların sevgili olduğunu biliyordur ve o günden sonra Deniz Bade'nin imtihanı olur. Deniz birçok olaya karışır tabii bu durumlardan onu hep Bade kurtarır ve Denizi kaybetmemek için çok fazla fedakârlık yapar. Aslında ona olan sevgisi arkadaşlıktan öte değil, ne Deniz'e aşık ne de bu birliktelikten dolayı mutludur. Karşısına bir de Can çıkınca, hayatı hepten çıkmaza giriyor.Bir tarafta Deniz diğer tarafta Can..
Can başarılı bir iş adamı, arabalarla ilgileniyor ve kuzenin düğünü için Bade’nin çalıştığı otelde organizasyon yapmak istiyor. Can ile Bade'nin karşılaşmaları da kaçınılmaz oluyor. Bade Can'ı görür görmez etkilenir fakat ondan uzak durur. Bunun sebeplerinden biri Deniz diğeri de evlenecek kişinin Can olduğunu düşünmesi.. Elbette gerçek ortaya çıkıyor, bir süre sonra da ilişkileri başlıyor. Masal gibi bir ilişki demek isterdim ama değil maalesef. Aksine; yanlış anlaşılmalar ve geçmişten ortaya çıkan bazı sebeplerden dolayı, kendilerini bir kaosun ortasında bulurlar...
Ve sonlara doğru bir olay oluyor, o kısımları okurken yüreğim ağzım da okumuş olabilirim neyse ki beklediğim gibi bitmedi
Belki de Masal Gibi bir son olmuştur Bade ve Can'ın hikayesi kim bilir ️
Peki ama Can ile Bade ilişkisinin sonu ne oldu?
Deniz, Bade nin hayatından çıktı mı?
Geçmişten ortaya çıkan olaylar ne?
Soruların cevabı ve daha fazlası kitapta