·496 syf.····Okunma: 03 Mart 2022 07:47 lukovdansevgiler
Çok çok övülen, hatta kitap ateş ediyor gibi ifadeler kullanılan bir kitap Lukov'dan Sevgiler. Ben de çok merak edip başladım okumaya ki başlamaz olaydım Mariana Zapata ' nin okuduğum ilk kitabıydı ve okurken bir ara kitabı alıp camdan atmak istedim o derece baydı. Konu güzel miydi evet ama yazarın anlatım dili kesinlikle başarısızdı. 498 sayfa kitap yazmış ve sürekli gözlerini kırpıştırdı cümlesini okumaktan bunaldım. Kitabın Konusu Buz pantencisi Jasmine ve Lukov'un birbirine duydukları nefretin aşka dönüşmesi ama bu süreç içerisin de aşkı değil, sıkı iyi iki arkadaşın hikayesini okuduk. bu süreçte inanılmaz yavaş ilerledi.Hatta aile ilişkileri de daha ön plandaydı. Ağabeyler Ablalar ve onların eşleri. Ve O kadar Arkadaş ilişkisi tadında sürdürülen sayfalar, son sayfalar da aşka dönüştü. Baştan sona kitapta hiç bir aşk kırıntısı olmadığı için yazarın kitabı direk cinsel ilişkiyle bitirmiş olması bana göre (aşk ) değildi ki çok yavan durmuş bu son. Sanki yıllar geçti İki çocuk karakter büyüdü gibi bir şey hissettirdi. Hiç keyif almadım beni heyecanlandıran yanı da olmadı kitabın. Tamamen ZAMAN KAYBIYDI..