Lukov'dan Sevgiler

Mariana Zapata
Eğer Jasmine Santos'tan geçtiğimiz birkaç yılını tek cümleyle özetlemesini isteseydiniz, cevabı kesinlikle hiçbir şeyin yolunda gitmediği olurdu. Kemiklerini defalarca kırmış ve tutulmamış sözlerin acısını pek çok kez yaşamıştı. Şimdi de buz pateni kariyerinin bitmek üzere olduğu gerçeğiyle yüzleşmesi gerekiyordu. Jasmine tam da hayallerinden vazgeçmek üzereyken reddedemeyeceği bir teklif almıştı. Hem de en büyük düşmanı Ivan Lukov'dan! Genç kadın son on yılını onu bir otobüsün altına itmenin hayalini kurarak geçirmişti. Şimdi ise insanın başına ancak kırk yılda bir gelecek bu teklif üzerine bildiği her şeyi gözden geçirmek zorundaydı. Jasmine'in hayatı değişmek üzereydi. Peki Ivan Lukov'a olan sarsılmaz nefreti bambaşka bir şeye dönüşebilir miydi?
Tahmini Okuma Süresi: 14 sa. 3 dk.Sayfa Sayısı: 496Basım Tarihi: 2020Yayınevi: Nemesis Kitap
ISBN: 9786057649553Ülke: TürkiyeDil: Türkçe

496 syf.
9/10 puan verdi
Lukov'dan Sevgiler~Mariana Zapata
Mariana Zapata daha önce okumamıştım ve nedeeenn okumamışımm diye kendime birazcık kızıyorum aslında Kalemi ve anlatış tarzı şu ana kadar okuduğum romantik yazarlardan tamamen farklı.Romantizmi betimlemeler ile karakterlere ince eleyip sık dokumuş.Bazen çok iç dünya anlatımına takılıyor ve doğal olarak diyalog okumak istiyor olabilirsiniz. Lakin bu asla Jasmine ve Ivan arasındaki çekimi okumanıza engel olmuyor. Kitap konusu olarak "BENN ÖZGÜNÜM!!!" diye bağırıyor Tek kelime ile BA-YIL-DIM Biraz garip gelebilir ama kitap beni bazı yerlerde; özellikle Jasmine'nin Pes etmeden sorunlarının üstesinden gelmesi,Başarıya aşık olaması motive etti. O kadar övdüm ki birazda minik konusundan bahsedeyim; Küçüklüğünden beri buz pateni yapan ve buna dört elle tutunan Jasmine Santos. Parterinin yüz üstü bırakarak terk etmesiyle boşluğa düşüyor.Kariyerini bitirme noktasına getirmek üzere iken Bir çok şampiyonluğu ile tanınmış Ivan Lukov'dan Ulusal yarışmalar için 1 yıllığına çift olmak üzere teklif alır. Tek sorun;yakın arkadaşının kardeşi ve Aile dostları olmasına rağmen Jasmine,Ivan'dan hayatı boyunca nefret etmiştir.Bu iki çekimsizlik tek bedende nasıl birleşebilir ki?
Lukov’dan Sevgiler
Lukov’dan SevgilerMariana Zapata · Nemesis Kitap · 20201,537 okunma
496 syf.
Puan vermedi
Nerden başlasam bilemiyorum. O kadar güzel ve naif bir hikâyeydi ki okumaktan aşırı keyif aldım. Jasmine kariyeri bitecekken Ivan'ın partneri olması için teklif gelir. Ilk başta kararsız kalır tabi çünkü Ivanla araları çok iyi olmadığı için, konu da böylece ilerler ve hayatlarında beklemedikleri şeyler olur. Jasmine ve Ivan in çekişmeleri bir birlerine laf söylemeleri cidden komik olan kısımlarıydı benim için. Bir de birbirlerini ve işlerini o kadar çok sevmeleri ve çabalamaları taktire şayan bir şeydi hiç bir şekilde vazgeçmeyip sıkı sıkı tutunmaları beni en etkileyen kısımlardan biri, ve kırmadan, dökmeden, naif bir şekilde sevmeleri uzun zamandır görmek ve okumak istediğim şeylerden biriydi. Çekişmelerini bol bol okuduktan sonra biraz daha ilişkilerinin ilerlemesini okumak isterdim yetersizmiydi kesinlikle değildi ama insan birazcık daha okumak istiyor işte. Okuyacak olanlara şimdiden iyi okumalar.
Lukov'dan Sevgiler
Lukov'dan SevgilerMariana Zapata · Nemesis Kitap · 20201,537 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.