Puan vermedi·392 syf.····Okunma: 09 Ağustos 2021 23:36 Selamm!
Korku ve gerilim sevenlerrr buraya acil toplanmanız gereken bir kitap vaaarrr.
Kısaca konusundan bahsedeyim sonra hemen yorumuma geçelim.
Önceden uyarıyorum bu kitapla ilgili ne söylesem spoiler olacakmış gibi geliyor o yüzden azıcık ağzımdan kaçırabilirim.
Baria kedisi Foxi ile birlikte bir göl evine taşınıyor. Ve her şey Foxi'nın pembe(?) renkli bir tasma bulmasıyla başlıyor. Bundan sonrası bol kaos ve gerilim diyebilirim.
Doğruyu söylemek gerekirse bu türde çok fazla kitap okumuyorum o yüzden okurken ilk başta acaba hakkını vererek okuyabilir miyim tarzında endişelerim vardı. Yazarın kaleminin akıcılığı sayesinde bu endişelerim yerle bir oldu. Evrene çabucak alıştım ve büyük bir keyifle okudum.
Okurken aklınızda sürekli acabalar dolaşıyor ve bu acabaların cevabını kitabın sonuna kadar tek tek alıyorsunuz. Yazarımız asla bir açık bırakmamış. Kitabı okuduktan sonra düşündüm hani cevaplanmamış bir soru kaldı mı diye fakat bulamadım. Damla 'nın günlük bölümlerini büyük bir keyifle okudum. Karakter değişimi beni çok fazla etkiledi. Her karakteri teker teker sevdim. İçerisinde hafif fantastik esintiler olması beni mutlu etti. - en sevdiğim tür olunca- Tam her şey çözüldü dediğim yerde hep farklı bir şey oluyordu ve bu da meraktan delirdiğim için kitabı hızlıca bitirmeme sebep oldu diyebilirim. Son 100 sayfada zaten gerilim baya yüksekteydi ne oldu ne olacak biri ölecek mi acaba derken bir baktım hop kitap bitti. Ne ara bittiğini asla anlamadım. Bu yüzden eğer türü seviyorsanız kesinlikle önerimdir.
Keyifli okumalar dilerimmm.