Merhaba kitap kurtları moraller nasıl umarım iyisinizdir hal hatır faslından sonra kitap yorumuna başlayabiliriz. İlk başlarda aman tanrım bu kız ne kadar şımarık zaten işim başımdan aşkın mental sağlık sürünüyor kitap karakterinde bile sabır çektiriyorlar diye söylenirken şans vermeye karar verdim. İyi ki de şans vermişim kitapta olaylar bitmiyor ona şaşıralım derken diğeri eksik kalıyor. Alize şımarık, kıymet bilmeyen ve hayattan bir haber olan biri olabilir fakat bunun düzelmesi için arkasından iş mi çevrilmesi gerekiyordu kimse yardım etmese, elini ayağını çekse zaten hayatına çeki düzen vermek zorunda kalacaktı. Tabi ki benim gibi düşünmeyen bir çok okur vardır ama bu da iş mi Allah aşkına. Son sayfalara doğru karakterimiz gelişimini zaten göstermişti, aldı beni bir panik son sayfalara yaklaşıyorum ama ortada bir sonuç yok kesin yalapşap bitecek hayır diye serzenirken korktuğum başıma geldi kitabın hayal kırıklığına uğrattı kısım tam anlamıyla sonuydu ne olduğunu anlamadan bitti. İsterdim ki sevginin her şeye göğüs geremediği bir kitap olsaydı hadi tamam sevgi kazansın ama hatayı yapanların biraz burnu sürtseydi ne yapalım olan oldu herkese iyi okumalar dilerim. Son olarak kitapta açık, aşırı cinsellik yer almıyordu neredeyse hiç yok bile denebilir buna dikkat eden okurlara bir dipnot olsun. Kendi Düşen Ağlamaz