GEÇMİŞİN KIRIKLARI / @bcherryauthor KİTAP YORUMU
" Tristan hayalini kurduğu işi yapabilmek için babası ile beraber Newyork 'a gitmeyi planlıyor. Henüz aktarma yaptığı havaalanında uçaktan indiği sırada karısı ve oğlu ile ilgili bir ton endişeli mesaj düşüyor telefonuna. O an Tristan nefes alırken bile öldüğünü hissettiği an.
Elizabeth yaşadığı kayıp sonrası kızı Emma ile hayata tutunmaya çalışan bir kadın. Geçmişinden uzak kalmak için geldiği anne evinden kızı ile tekrar yollara düşüp kendi evine geri dönüyor. Dönüş yolunda ise bir köpeğe çarpıyor, Zeus'a. Zeus ve Tristan ve Elizabeth'in hikayeleri böyle başlıyor. "
Aşık olduğum bir diğer kitap ile geldim. Nereden anlatmaya başlayacağımı bilemiyorum. Öncelikle yazarın kalemi o kadar güzel ki okurken asla sizi sıkmıyor. Tristan kazada karısını ve oğlunu kaybediyor ve bundan sonra hayatına ölü gibi devam etmeye çalışıyor. Kitapta dram ve eğlence o kadar dozundaki okurken keyif aldım. Elizabeth ise kocasını kaybetmiş ve kızıyla kendi ayakları üzerinde yaşamaya çalışan bir kadın. Anlayacağınız iki yaralı yürek... Yazar tutkulu ve bir o kadar naif karakterleri o kadar güzel işlemiş ki. Hele sonlarda Tristan'ın Elizabeth ve Emma ya evlenme teklifi ettiği sahne... İçim sıcacık oldu. Ki Tristan haklı olduğu kavgada bile özür dileyen bir karakter daha ne olsun aşık oldum. Harika bir aşk romanı şiddetle tavsiye ediyorum.
Kitaptan Alıntı : "Bu kasabadaki herkes benden korkuyor. Seni korkutuyor muyum Elizabeth?" diye fısıldadı. Nefesleri dudaklarıma değdi. "Hayır." "Neden hayır?" "Çünkü ben seni görüyorum."
5/5⭐