2017 22. kitabı
Kitap iki bölümde anlatılmış aslında.. İlk bölümü okurken olay hızlı başladı fakat biraz ilerledikten sonra e hani bu gerilimdi, nerde bunun gerilimi dedim ama elimden de düşüremedim çünkü betimlemeler öyle güzel yapılmış öyle güzel cümlelerle çevrelenmiş ki satırlar devam etmekten de alıkoyamadım kendimi.Bu arada bir yandan da katil kim acaba dur bakıyım nerden çıkacak diye devamlı düşünme halindeydim ki güm İkinci bölüm olarak adlandırdığım bölümde birdenbire olaylar hızlanmaya ve esaslı bir gerilime dönüşmeye başladı..Nasıl ya? bu nerden çıktı? yok artık! diye diye elimden düşürmedim ve kapağı kapattığımda vay be! demekten alamadım kendimi.. Diyeceğim o ki okuyun bu kitabı.. Psikopat bir kocadan! acılı bir anneye, ezilmiş incitilmiş şiddet gören bir kadından, sevgi dolu bir adama kadar birçok karakterle karşılaşıp kendinizi sorgulamadan edemiyceksiniz..
İlişkiler
Artık ÖzgürsünClare Mackintosh · Altın Kitaplar · 201686 okunma
Aslında gerilim değil, polisiye ve macera olarak geçiyor okumalı mıyım sence? Yabancı bir arkadaş önerdi çok beğenmiş ama bilemedim.