“Olimpos'a Dönüş” serisinin ikinci kitabı, Yalan, Düşler ve Gerçekler”, kitabıyla devam ediyor. Sade, artık Olimposluların bir parçası değildir ve öteki gerçeklik ile yüzleşir. Sıradan bir hayatı varken bu yeni gerçeklik içinde, bambaşka biri haline gelir. Sade 'ye ulaşmaya çalışan ölülerin hükümdarı Hades'in planı, ondan bir veliaht almaktır. Sade ne kadar çabalasa da Hades’ten kurtulamaz. O artık bir cehennem kraliçesidir.
İlk kitaptaki sürükleyici macera ikinci kitapta da aynı heyecanla devam ediyor. Savaşlar, mücadeleler, sürgünler, aşk, daha pek çok şaşırtıcı olaylarla da ilk kitaptan bağımsız olarak da okuyabilinecek mitolojik, fantastik bir kurgu. İyilikle kötülüğün savaşını da harika şekilde aktarmış yazar satırlara. Sade’nin kendi içinde verdiği mücadele de çok güzeldi. Yine serinin üçüncü kitabını sabırsızlıkla bekliyor olacağım. İlk kitaptan başlayarak herkese okumasını tavsiye ederim.
#OlimposaDönüş
#yalandüşlervegerçekler
#alıntı
Sadece çeşitli silahların sergilendiği vitrinlerin birine yaklaştı. Kabzası yakutlarla donatılmış altın bir hançerden gözlerini alamıyordu. Hades’in ona sürgün dönüşünde hediye ettiği kolyeyi hatırlatmıştı.
^
@perseusyayinevi Aslı Eren @theseusyayinevi @olimposadonus @elpisyayinlari #bloghemsire #serikitaplar #kitap