2022 170. kitabı
Okunma: 22 Nisan 2022 01:03
İyi Geceler! Günün en iyi saati hangi saattir? Eşref Saati olarak söyleyebileceğimiz tam olarak zamanı belli olmayan lakin herkes için kendine en uygun saat diyebileceğimiz zamandır zannımca. Mesela oruç tutan biri için yemek saati de olabilir, yemekten sonra sigara içmeye çıktığı saatte de olabilir. Genel olarak da kimilerimiz için yaz sıcağında güneşin battığı havanın sıcak ama yakmadığı güzel bir akşam saati, kimileri için güneş doğana kadar bütün gece, kimileri için yemek yiyebileceği herhangi bir saat. Liste uzar da uzar. Çok akıcı olduğunu, kısa kısa bölümlerden oluştuğunu, güzel bir deneme olduğunu düşünüyorum. Sohbet havasında geçen bu kitap, eğer yazara dair bir merakınız varsa ona başlamak ve onu okumak için en ideal kitap. Anlatım dilinin de size samimi geleceğine inandığım için beğeneceğinizi de düşünüyorum haliyle. Çok güzel yaklaşımlar, öğütler, tavsiyeler buluyoruz bu kitabın (konuşmanın) içerisinde. Her şeyi bilmek ve öğrenmek üstüne konuşuyoruz. Sevdiğimiz şeylere odaklanmaktan bahsediliyor. Aşka asla ihanet etmeyin tavsiyesini vermeyi de ihmal etmiyor. Beğeneceğinizi umuyor, iyi okumalar diliyorum..
Eşref SaatŞevket Rado · Elips Kitapları · 20053,673 okunma