Yazarın ilk kitabı benim de yazardan okuduğum ilk kitapla merhabaa
Konu olarak 4 hikaye bölümünden oluşuyor.Çocukluk ve şimdiki zaman arasındaki süreçleri okuyoruz.Bunları okurken de her şey gözünüzde canlanıyor çünkü inanılmaz güçlü betimlemelerle yazılmış.Aile,aşk,evlilik,ev ve sevgililik dönemlerini en yalın haliyle okuyoruz.Yazarın çok net ne istediğini bilen bunu tüm çıplaklığıyla çekinmeden yazan bir duruşa sahip olduğunu ayrıca belirtmeliyim.En azından bu kitap için bu çıkarımı yapmak mümkün.Bu durum sizi okurken hiç rahatsız etmiyor aksine bunu kısacık bir kitapta öylesine güzel hissettirmiş ki beğenmemek mümkün değil. Toplum baskısı,aile baskısı ve bunlar karşısında hissedilenler..Her hikaye karamsar,acı ve ölüm isteği dolu diyebilirim.Ayrıca hikayenin gerçek olması da ekstra üzücü.Kısacası yeni okurlar için şunu söylemem gerekiyor sizleri hüzünlü bir hayat hikayesi bekliyor :/
Bu kitap için şunu da belirtmeliyim ki kendinizden mutlaka bir şeyler bulacağınız,sizi hayatınızın bir yerinden mutlaka yakalayacak ve duygularınızı harekete geçirecek.