2022 42. kitabı
Okunma: 27 Nisan 2022 15:15
maryefeseyolculuk. Buram buram tarih kokan bir kitap var karşınızda. İlk sayfalardan sizi içine çekip Efes'e yolculuk yapmanızı sağlıyor. Yazarımız @serkan.urganci bu tarihi, gerçeklere dayalı yolculuğu bize muhteşem bir şekilde satır satır ilmek ilmek işleyerek sunmuş ve bunun için yıllarını vermiş. Güzel de yapmış. O kadar çok şey öğrendim ki çok merak ettiğim ama bir türlü gidemediğim Efes hakkında Cok şey öğrendim. Artık Efes'e daha bilinçli bir ziyaretçi olarak gideceğim. İçindeki fotoğraflar, son sayfalarda güzel bilgilerle süslenmiş. Bunlarla birlikte Jane'nin ve Meryem Ana'nın oğlu İsa'nın ölümünden sonra Efes'e yollarının düşmesi ve bu iki kadının ortak noktalarını okuyoruz. Jane küçük yaşlarda ailesini bir yangın sonucu kaybeder. Rahip Bradley tarafından evlatlık alınarak büyütülür. Babasız bir çocuk sahibi olmak isteyen Jane bir sperm bankası aracılığı ile hamile kalıp oğlu Davit'i dünyaya getirir. Davit beş yaşına geldiğinde ise lösemi hastası olduğunu öğrenen Jane oğlunu tedavi ettirmek istese de bu mümkün olmaz. Ve gördüğü ilginç rüyalar bir umut ışığı olur. Babasının ölümüyle yolu baba ocağına düştüğünde ise evlatlık olduğu gerçeğini babası bildiği Rahip Bradley'nin evinde bulduğu mektupla öğrenir. Artık Jane'nin hayatı büyük bir tehlikededir. Ve oğluna şifa bulabileceği tek yer Efes'te dir. Meryem Ana'nın ve Jane'nin ortak noktalarını, yaşadığı zorlukları boğazım düğümlenerek okudum. Kesinlikle muhteşem bir kitaptı. Tek kelimeyle ba_yıl_dım. Ayrıca kitabın devamı gelecek olması beni çok mutlu etti merakla bekliyorum @serkan.urganci kaleminiz daim yolunuz açık olsun. Başarılı bir eser sunmuşsunuz bizlere. Bu güzel kitabı bana öneren canım Rüya'ma Rüya Çok teşekkür ediyorum iyi ki okuduk.
MarySerkan Urgancı · Serkan Urgancı · 202275 okunma