2022 13. kitabı
Okunma: 01 Mayıs 2022 11:51
Herkese merhaba Uzun bir aradan sonra güzel bir kitabın yorumu ile geldim. #cuneytcandas kaleminden #kadavramevsimi kitabı ile ilgili naçizane fikirlerimi sizlerle paylaşmak istedim. *Kitap konu ve sürükleyicilik anlamında beni ziyadesiyle memnun etti. Başladığınız andan itibaren aksiyon ve tempo son sayfaya kadar hiç bitmedi. Konu olarak işlediği olaylar ise benim her zaman ilgi duyduğum bir alan olunca kitabı okumak ayrı bir zevk oldu benim için. *Yazarımızin yazım dili, anlatımı, konuyu işleyiş şekli ise; oldukça akıcı bir dil, gereksiz detaylara yer vermeden, olayların akışında gerçekleşen durumlara oldukça vakıf ve son derece tatmin edici bilgilerlerle ilerlemiş. *Kitabın konusu ise; Kısaca değinmek gerekirse , tip fakültesine başlayan bir öğrencinin okula ilk başladığı günden itibaren başından geçen doğa üstü olaylar ve yaşadığı korku, panik ve hesapta olmayan zorluklarla mücadelesini anlatıyor. Genel anlamda bir şekilde vefat etmiş kişilerle iletişime geçip, kendisini hiç beklemediği olayların ortasında buluyor. Kendinizi bir tip fakültesinin anatomi salonunda çalıştığınız kadavra ile iletişime geçtiğinizi hayal edin veya geçmişte vefat eden hiç tanımadığınız birisinin ruhu ile temasa geçip, sizi istemediğiniz olaylara zorlayip, akla hayale gelmeyecek bir ateşin ortasında bıraktığını düşünün. İşte Kitabın konusu bu şekilde ilerliyor ve siz son sayfaya kadar acaba ne olacak, daha neler olabilir, bu neden böyle oldu vs gibi sorularla sorgulayarak ama sonunda tüm kafanızdaki sorulara yanıt bulmuş olarak Kitabın son sayfasını kapatacaksınız. * Ben çok sıkı bir korku roman okuyucusu değilim. Dolayisiyla bu turde sıkı okuyucu arkadaşlar belki kitabı aman sende merve ne abartmissin diyebilir. Şahsen okudum beğendim ve okumak isteyen kitap dostlarına da tavsiyemdir. *Son olarak yazar arkadaşım; yazmis olduğun kitap ile bana bu güzel lezzeti bıraktığın için sana çok teşekkür ederim. Yolun açık olsun #kitaptavsiyesi #korku #muptelayayinlari #kadavramevsimi #cuneytcandas
Kadavra MevsimiCüneyt Candaş · Müptela Yayınları · 2020537 okunma