2022 12. kitabı
Bayram öncesi, 1 Mayıs’ın ilk okuması çiçeği burnunda yazarımızın ilk bebeği olan Saf Aşk kitabı oldu. Aşk romanlarına pek sıcak bakmayan beni müthiş etkileyen harika bir kitaptı. Çünkü basit ve bayağı bir aşk romanı değildi! Tür olarak Fanrasik/Bilim kurgu. Aşk teması üzerinde işleyen bir konusu var. Bunun yanı sıra spritüel serpintileri olan ve dini temellerle beslenmiş, aslolanı hatırlatmaya niyetli bir kurgu. Aşk gerçekten bir kayboluş mudur yoksa kendini bulmak mıdır? Aşk kendini dağıtmak mı yoksa etrafı toparlamak mıdır? Düşüncesizlik ya da incelik midir? Aşk gerçekte nedir? Gibi sorular sorduran bir tarafı da var elbet. Günümüz popüler olan aşk romanları entrikalar, çarpık ilişkiler, özgürlük adı altında insanın hem kendini hem de çevresini yiyip bitirmesi, güzellikleri hızlıca tüketip çamura saplanmak gibi gibi türlü türlü -bana göre- çirkinlikleri ele alıyor. Bildiğiniz tüm aşk romanlarını bir kanara koyun ve kitaplığınızda bu güzelce kitaba yer ayırın. Çünkü ‘Saf Aşk’ size gerçek bir aşkın şeklini, rengini, kokusunu, dokusunu ve gücünü anlatacak. Sadece aşk olarak düşünmeyin, tümden hayatı kapsayan, İçimizde varolan ışıltıyı büyütecek. ** Kendi gücünün farkında olmayan ana karakter içsel gücünü keşfederek zamanda yolculuk yapabildiğini farkeder. Kendi gücünü keşfetmesiyle hayattaki amacını anlar ve amacı için çabalar. Etrafında dolanan insanlar tesadüf değildir ki zaten hayat da bir tesadüf değildir. Anda ve zamanlar arasında yaşanan olaylara şahitlik ederek puzzle parçalarını birleştirir ve çözüm yolu üreterek kendisini, sevdiğini ve dünyayı kurtarır. Aslında insan, kendini keşfettiğinde, gücüne sahip çıktığında hayatın akışı da düzelir. Çünkü hepimiz, şu yaşamda gördüğümüz her şey bizim bir parçamızdır ve yaptıklarımız/yaşadıklarımız hayata etki eder. Aksiyon bol, sürükleyici ve tutku dolu bir roman. Elinizden bırakmadan okumak isteyeceğiniz bir eser. Aşka, yaşama ve hayata dokunmak isteyenlere şevkle tavsiyemdir. Okuyunuz ️ Devamını bekliyor olduğumuzu da eklemek istiyorum️
Saf AşkEren Genç · Herdem Kitap · 202225 okunma