Müzik; kitabın yol arkadaşı, okurun hazzıdır.. :)
Kitap okurken ya da ders çalışırken arka tarafta çalan hafif müzikleri çok severim, yoğunlaşmamı sağlar hatta bazen mekânı tinsel olarak aştırır bana.. Dolayısıyla düşünce rüzgârında daha iyi savrulabilirim. Ben öyle bir eser bırakacağım bu iletiye, sizler de eğer isterseniz bu tarz eserler bırakabilirsiniz, en azından kendi müzik zevkimi çeşitlendirmiş olurum.. Ve tabii tinsel olarak mekânı aşmanın yanı sıra maddesel de aştırabilecek eserler varsa :D onlara da hayır demem.. m.youtube.com/watch?v=JHFsxys... The Gates of İstanbul - Loreena McKennitt 🎼
Müzik
··3 alıntı·
76,8bin Gösterim
m.youtube.com/watch?v=JjlcWLd... Bergen - İnsan Dertli Olunca Biraz da neşeli bir şeyler dinleyelim :D
Şeyi fark ettim gece gece, ben mevcut şu anki T.C. sınırları içerisinde son 5 yılda ünlenen çoğu şarkıcıyı tanımıyorum, rastgele denk gelince şarkılarını dinlemekten keyif almıyorum, her Türkçe bir şeyler dinlemek istediğimde 80’ler 90’lar ya da 2000’lerin başına koşuyorum. Müzik kültürü ne ara bu kadar saçma sözler ve ağır dijital müziğe evrildi bilmiyorum ama ben sesiyle müziği özleştiren hakiki sanatçıları özlüyorum. Dertleşme bitti :D
youtube.com/watch?v=oF3KbaC... Lizeta Kalimeri / Sokratis Malamas - Salomi Şarkının senaryolaştırılmış hali
Salome
Salome
youtube.com/watch?v=YVoPP5R... Lena Şamamyan - Sareri Hovin Mernem Ruh dinlendiriyor.
youtube.com/watch?v=hLB8BkX... Mandalina Bahçesi / Mandariinid Dinlerken beni bir yere götürdü, ama nereye götürdüğünü ben bile bilmiyorum..