Selamlaarr. Bu seriyi bitireli biraz oldu aslında ancak incelemeyi yeni yazıyorum. Bu kitap çok karşıma çıkan bir kitap değildi ama iyi ki keşfetmişim! Harikalar Diyarına olan hayranlığım yüzünden direkt aldığım bir kitap oldu.
Hiç başlamadan kendi yorumumu söyleyeyim, MÜKEMMEL. Herkese hiç sıkılmadan anlattım ve defalarca önerdim. Öyle bir içine çekti ki beni etkisinden çıkamadım, çıkmak da istemedim... Öncelikle yazarın kalemi çok başarılı, kesinlikle akıcı ve hiç sıkmıyor. Harikalar Diyarı'nın farklı bir versiyonunu tanıtmış bizlere ve ben bu vahşi Harikalar Diyarını çok sevdim. Yazarın kattığı şeyler ve değiştirip geliştirdiği bu ütopya gerçekten muazzam ve her köşesinde bir gizem var. Alyssa'yla beraber bu dünyanın gizemlerini çözerken hiç sıkılmadım. Karakter yaratımı da ciddi anlamda başarılıydı. Her karakterin bir derinliği vardı. Özellikle Morpheus benim favorim. Alyssa'nın sıradan bir kız olarak bir anda böyle bir dünyaya girmesini, yeni karakterler tanımasını ve korkunç gerçeklerle baş etmesini harika bir şekilde anlatmış. Entirikalar öyle çok ki bir sonraki sayfada ne olcağı tahmin edilemez. Alyssa hem bu yeni dünyayı, hem içindeki entrikaları, hem de yeni karakterleri ve hayatıyla ilgili gerçekleri çözmeye çalıştı. Finali nefes kesiciydi... Fantastik macera seven herkes bu kitaptaki duyguları tatmalı.
Biter bitmez ikincisini aldım. Öyle heyecanlıydım ki neler olacağını görmek için. Hiç de pişman olmadım, yakında ikinci kitabın da incelemesini yapacağım. Okuduğunuz için teşekkürlerr<33