HERKESİN SEVDİĞİ AMA BENİM BEKLENTİMİ KARŞILAMAYAN KİTAP
2022 9. kitabı
Okunma: 10 Mayıs 2022 22:54
Öncelikle yanlış söylediğim yerler varsa af buyurun, ilk defa böyle bir yorum girmeme verin lütfen. Şimdiden teşekkür ederim. Öncelikle kitabı okumadan önce çok büyük bir beklentiyle başlamıştım, çevremdekiler okuyup çok beğenmişlerdi. Ama ben... Beklentilerimi karşılamadı doğrusu. Bana kitap hakkında düşüncelerimi değiştirten etkenler şunlardı: . Kitabın yarısına geldikten sonra olayları anlayamadım. Yani "o çocuklar oraya nasıl gittiler veya orda kim vardı?" gibi sorular takıldı aklıma ve cevaplarını bulamadım . Kitabın ismi nereden geliyor orayı çözemedim sadece 1 bölümde geçmiş ve devamı yok!(?) Sanki kitaba isim konulmak için konulmuş gibiydi. . Kitap cidden akıyor yavaş okumama rağmen hızlı gitti. Ama zerre bir şey anlamadım. . KİTAP AKLIMDA ÇOK FAZLA SORU İŞARETİ BIRAKTI. Eğer yanlış bilgi edinmediysem bu kitap @Williamgoldin 'in ilk kitabıymış, belki bu yüzden bu şekilde sıkıntılar vardır diyerek kitabı bitirdim. Tekrar okur muyum bilmiyorum ama şu an okumam belki 5-6 sene sonra Kim bilir... Birazcık bende soru işareti bırakayım akıllarda Sineklerin Tanrısı William Golding
Düşünce
Sineklerin TanrısıWilliam Golding · Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları · 202597,4bin okunma