2022 171. kitabı
#seldaokudu #feragat Hiçbir yalan sonsuza dek gizli kalmaz değil mi? Ne demişler yalancının mumu yatsıya kadar yanar Bir de arkadaş seçimi gerçekten çok önemli Afra ve Pınar ile bir yolculukla ne dersiniz? İki yakın arkadaş ve iki apayrı karakterler. Ama çok da iyi anlaşıp kendilerini kardeş gibi görürler. Ama işler bir noktadan sonra bambaşka bir boyut alır. Afra güzel ve vurdumduymaz uzun süre tek sevgilisi de Cüneyt 'tir. Bir dargın bir barışık devam eden ilişkilerinde onu destekleyen Pınar olur. Pınar o daha çok küçükken babası, annesi ve ablası ile onu bırakıp gitmiştir. Üstelik öyle bir ile gitmiştir ki annesi Nesibe hanım yıkılmış ama aynı zamanda da çocukları için ayakta kalmıştır. Ablası Yasemin'in ise dünyası bambaşkadır. Nesibe hanımın anlamadığı ise iki kızının da Afra'ya olan düşkünlüğüdür. Bundan pek hoşnut da değildir çünkü onu rahatsız eden bir şeyler vardır. Afra son zamanlarda bir değişir bunun sebebini anlaması ise uzun sürmez ona bu süreçte yardım eden ise Yasemin olur. İstanbul'a taşınma kararı alırlar. Pınar ise dışlandığını düşünür. Bunun için ise başka bir planı vardır. Onu yok sayıyıyorlar ise o da onları yok sayacaktır. Öğrendiği sırrı ise Cüneyt'e bambaşka aktarır. Pınar'ın bu yaptığı arkadaşının hayatını değiştirir. Afra için hayat ise ona sunulan hediye ile güzelleşir. Ama hep bir eksik yanları vardır. Bu eksik yanın tamamlanması için de gerçeklerin gün yüzüne çıkacağı günün gelmesi gerekmektedir. Tabi sizin de okumanız gerek. Aile,arkadaşlık ve aşk bağlarını güzel dile getiren bir kitaptı. Ama upuzun paragraflar beni yordu. Ve de birden yedik yıl sonraya gitmesi de beni üzdü ben o arayı da okumak isterdim. Keşke birden kestirilip bitirilmeseydi.
FeragatMelisa Çetin · Kırmızı Balon Yayınları · 202116 okunma